Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία 42χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση

Δολοφονία 42χρονου στην Αλεξανδρούπολη: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση
Ο 42χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, πέντε ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό σε κέντρο διασκέδασης στις Φέρες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε συνήγορος της οικογέενιας του 42χρονου που έχασε τη ζωή του έπειτα από ξυλοδαρμό σε μπαρ. Η οικογένεια ανέθεσε την υποστήριξη της κατηγορίας για τη δολοφονία του 42χρονου στην Αλεξανδρούπολη, στον κ. Κούγια και στον δικηγόρο Αλεξανδρούπολης, Αργύρη – Ιωάννη Δεμερτζή.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια “Η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι, εκτός της υποστηρίξεως της κατηγορίας που υφίστατο μέχρι σήμερα και αναμένεται άμεσα να αναβαθμιστεί, εκτός των δύο φυσικών αυτουργών, που ήδη κατηγορούνται και οι οποίοι, από κακή επιλογή της Αστυνομίας, εμφανίστηκαν ως θαμώνες του καταστήματος, ενώ είχαν προσληφθεί ως μπράβοι, να μηνύσουμε για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και τον ιδιοκτήτη της επιχειρήσεως, η οποία είναι μπαρ, το οποίο αρχίζει τηλειτουργία του τις πρώτες πρωινές ώρες και ο οποίος είχε προσλάβει τους δύο φυσικούς αυτουργούς, εκ των οποίων ο ένας είναι πρωταθλητής τζούντο”.
Ο 42χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, πέντε ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό σε κέντρο διασκέδασης στις Φέρες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Εξαιτίας της τραγικής αυτής εξέλιξης, αναμένεται, μάλιστα, μεταβολή του κατηγορητηρίου και αναβάθμιση της κατηγορίας που αντιμετωπίζει ο 18χρονος πορτιέρης σε ανθρωποκτονία.

Η ανακοίνωση του Αλ. Κούγια

“Στον επικεφαλής του γραφείου μας, Αλέξη Κούγια και στον δικηγόρο Αλεξανδρούπολης, Αργύρη – Ιωάννη Δεμερτζή, ανέθεσε η σύζυγος, του αειμνήστου, Ιωάννη Ηλιάδη, κ. Έλλα Ηλιάδη, εκπροσωπούσα και τα τέσσερα παιδιά τους, Εβελίνα, Αναστασία, Μελίνα και Ελισάβετ, το ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας κατά των δύο κατηγορουμένων,Σ.Σ. και Κ.Κ., οι οποίοι μέχρι σήμερα αντιμετώπισαν την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και έμειναν ελεύθεροι με διάταξη της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως Αλεξανδρούπολης.
Η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι, εκτός της υποστηρίξεως της κατηγορίας που υφίστατο μέχρι σήμερα και αναμένεται άμεσα να αναβαθμιστεί, εκτός των δύο φυσικών αυτουργών, που ήδη κατηγορούνται και οι οποίοι, από κακή επιλογή της Αστυνομίας, εμφανίστηκαν ως θαμώνες του καταστήματος, ενώ είχαν προσληφθεί ως μπράβοι, να μηνύσουμε για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και τον ιδιοκτήτη της επιχειρήσεως, η οποία είναι μπαρ, το οποίο αρχίζει τηλειτουργία του τις πρώτες πρωινές ώρες και ο οποίος είχε προσλάβει τους δύο φυσικούς αυτουργούς, εκ των οποίων ο ένας είναι πρωταθλητής τζούντο”.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης