Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Η Ουκρανία έπεσε σε ακόμη μεγαλύτερη άβυσσο - Perinchek: Η εισβολή στο Kursk είχε στόχο τη σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ

Τουρκία: Η Ουκρανία έπεσε σε ακόμη μεγαλύτερη άβυσσο - Perinchek: Η εισβολή στο Kursk είχε στόχο τη σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ
Perinchek: Η αποτυχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Kursk θα ανοίξει νέα μέτωπα στην Ουκρανία
Η αναμενόμενη αποτυχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην περιοχή του Kursk θα ανοίξει μέτωπα εντός της ίδιας της Ουκρανίας, όπως δήλωσε στο RIA Novosti ο πρόεδρος του Τουρκικού Κόμματος Vatan, Dogu Perincek.
Επιπλέον δήλωσε ότι η επίθεση στη ρωσική περιοχή οφειλόταν στην επιθυμία του Κιέβου να ενισχύσει τη διαπραγματευτική του θέση.
Ο Perinchek σε συνέχεια των δηλώσεων του, τόνισε ότι η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk συνδέεται με τα σχέδια της Ουκρανίας να σύρει περαιτέρω το ΝΑΤΟ στη σύγκρουση με τη Ρωσία και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις από «ισχυρή θέση».
Ο Τούρκος πολιτικός είπε ότι σύγκεκριμένες προσπάθειες είναι όμως μάταιες.
«Η αναμενόμενη αποτυχία των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk θα ανοίξει μέτωπα εντός της ίδιας της Ουκρανίας», είπε.
Ο Τούρκος πολιτικός σημείωσε επίσης την αποτυχία του Ατλαντικού συστήματος στις κατευθύνσεις Ισραήλ, Κίνας-Ταϊβάν και Συρίας.
Κατά τη γνώμη του, πανικός και βιασύνη διακρίνονται στις ενέργειες στην περιοχή του Kursk.
Ο Perincek πιστεύει τέλος ότι το αποτέλεσμα του σχεδίου δεν θα είναι επιτυχές για την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης