Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η AEGEAN ταξιδεύει την Παραολυμπιακή αποστολή στο Παρίσι και την αποχαιρετά με το μήνυμα «Πάμε Ελλάδα»

Η AEGEAN ταξιδεύει την Παραολυμπιακή αποστολή στο Παρίσι και την αποχαιρετά με το μήνυμα «Πάμε Ελλάδα»
H ΑEGEAN, εδώ και 25 χρόνια, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και ταξιδεύει Εθνικές Ομάδες και τους διεθνείς μας σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που συμμετέχουν

Με ειδική πτήση της AEGEAN και το μήνυμα «Πάμε Ελλάδα» στο αεροσκάφος αναχώρησε, νωρίς σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η ελληνική Παραολυμπιακή αποστολή για το Παρίσι. Οι αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μαζί με τους συνοδούς, τις οικογένειες και τους φίλους τους, καθώς και μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με στόχο τη συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση και τη διεκδίκηση διακρίσεων.
Η Διοίκηση και το πλήρωμα της AEGEAN υποδέχτηκαν τα μέλη της ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής που θα συμμετέχουν στους αγώνες, για να τους αποχαιρετήσουν και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους. Κολύμβηση, στίβος, τάε κβον ντο, σκοποβολή, τοξοβολία, ιππασία, ποδηλασία, άρση βαρών, τζούντο και μπότσια είναι τα αθλήματα που θα εκπροσωπηθούν από Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα κυνηγήσουν το όνειρο στους Παραολυμπιακούς Aγώνες του Παρισιού.
Η AEGEAN αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών της ελληνικής αποστολής στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες μετέφερε από και προς το Παρίσι και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 
H ΑEGEAN, εδώ και 25 χρόνια, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και ταξιδεύει Εθνικές Ομάδες και τους διεθνείς μας σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που συμμετέχουν, χαρίζοντας στη χώρα μας υπερηφάνεια και σημαντικές διακρίσεις.
AEGEAN_L-R_κ._Μιχάλης_Κουβελιώτης_αναπληρωτής_Διευθύνων_Σύμβουλος_AEGEAN_κ._Γιώργος_Καπελλάκης_Προέδρος_της_ΕΠΕ_και_Χρυσός_Παραολυμπιονίκης.JPG
Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN κ. Μιχάλης Κουβελιώτης αποχαιρετώντας τους αθλητές είπε: «Όλοι εμείς στην AEGEAN, η διοίκηση και το σημερινό πλήρωμα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που σας υποδεχόμαστε στο αεροσκάφος μας και θα σας μεταφέρουμε στο Παρίσι. Έχετε καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να φτάσετε ως εδώ και αποτελείτε για όλους εμάς πρότυπο, για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και το πάθος που επιδεικνύετε. Έχετε τις ευχές όλης της Ελλάδας, καθώς και της οικογένειας της AEGEAN, και σας ευχόμαστε να γυρίσετε γεμάτοι από την εμπειρία των αγώνων αλλά και τις επιτυχίες σας. Πάμε Ελλάδα».
O κ. Γιώργος Καπελλάκης, Προέδρος της ΕΠΕ και Χρυσός Παραολυμπιονίκης δήλωσε: «Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της συμμετοχής μας στους Παραολυμπιακούς, είναι η μεταφορά της αποστολής στην πόλη των Αγώνων. Η AEGEAN είναι δίπλα μας και φρόντισε για την ασφαλή και άνετη μεταφορά της αποστολής στο Παρίσι όπου οι αθλήτριες και οι αθλητές μας θα αγωνιστούν εκπροσωπώντας την πατρίδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω την AEGEAN που μας ταξιδεύει στο Παρίσι και θα φροντίσει και για την ασφαλή επιστροφή μας πίσω στην Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης