Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαφος η Zakhavova: Μανιακή η επιθυμία της Δύσης να «θάψει» τη Ρωσία - Έδωσαν διαταγή για την εισβολή στο Kursk

Κόλαφος η Zakhavova: Μανιακή η επιθυμία της Δύσης να «θάψει» τη Ρωσία - Έδωσαν διαταγή για την εισβολή στο Kursk
Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι δυτικοί ηγέτες «ενέκριναν στην πραγματικότητα τα αιματηρά εγκλήματα και τις τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου εναντίον αμάχων»
Η εισβολή των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή του Kursk γίνεται με την πλήρη υποστήριξη της Δύσης και εγκρίθηκε από την ίδια, δήλωσε σε ενημέρωση η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
Σύμφωνα με την διπλωμάτη, οι δυτικοί ηγέτες «ενέκριναν στην πραγματικότητα τα αιματηρά εγκλήματα και τις τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου εναντίον αμάχων».
«Οι επιμελητές του καθεστώτος του Κιέβου δεν σταματούν στη μανιακή τους επιθυμία, όπως λένε, να επιφέρουν μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία με οποιοδήποτε κόστος», συνέχισε η Zakharova.
«Η δημόσια ενθάρρυνση των ενεργειών των τρομοκρατών, ιδιαίτερα στην περιοχή του Κουρσκ , ξένο στρατιωτικό εξοπλισμό, μισθοφόροι στη γη μας μαρτυρούν εύγλωττα την άμεση εμπλοκή των δυτικών συμμάχων του καθεστώτος του Κιέβου, χορηγούς αυτής της τρομοκρατικής συμμορίας, στα εγκλήματα των νεοναζί».
«Επιπλέον, υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η Δύση φέρεται να μην γνώριζε καθόλου τι σχεδίαζε ο Zelensky.
Προφανώς, όλα αυτά, φυσικά, δεν είναι αλήθεια», σημείωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Μέσω τέτοιων επιχειρήσεων ενημέρωσης στα μέσα ενημέρωσης, οι αρχές των χωρών μελών του ΝΑΤΟ προσπαθούν να αποκρύψουν τις τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου, δήλωσε τέλος, η ρωσίδα εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης