Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γιος του Kadyrov, δημοσίευσε φωτογραφία με τον Putin - Στα 16 του, έγινε επιμελητής του Πανεπιστημίου των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων

Ο γιος του Kadyrov, δημοσίευσε φωτογραφία με τον Putin - Στα 16 του, έγινε επιμελητής του Πανεπιστημίου των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων
Στον 16χρονο γιο του αρχηγού της Τσετσενίας ανατέθηκε να γίνει ο επιμελητής του Πανεπιστημίου Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων (RUS) που φέρει το όνομα του Vladimir Putin
Ο γιος του αρχηγού της Τσετσενίας Kadyrov, ο 16χρονος Adam , ο οποίος ξυλοκόπησε τον εμπρηστή Κορανίου από το Βόλγκογκραντ Νικήτα Ζουράβελ σε ένα κέντρο κράτησης στο Γκρόζνι το 2023, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin.
Ο ρώσος ηγέτης επισκέφτηκε την Τσετσενία την προηγούμενη μέρα.
Ο νεαρός δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram.
Στη φωτογραφία ο  Adam Kadyrov και ο αρχηγός του ρωσικού κράτους ποζάρουν κοντά στο αεροπλάνο.
Στον 16χρονο γιο του αρχηγού της Τσετσενίας ανατέθηκε να γίνει ο επιμελητής του Πανεπιστημίου Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων (RUS) που φέρει το όνομα του Vladimir Putin.
Ο πρεσβύτερος Kadyrov μίλησε για τον διορισμό του σε αυτή τη θέση.
Επιπλέον, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Adam Kadyrov είναι επικεφαλής του τμήματος για τη διασφάλιση της ασφάλειας του πατέρα του.
Πριν από αυτό, ο επικεφαλής της Τσετσενίας έδειξε στον Putin το τζαμί που πήρε το όνομά του από τον Προφήτη Ισα στο Γκρόζνι.
Ο Ρώσος Πρόεδρος έφτασε στην Τσετσενία το βράδυ της 20ης Αυγούστου. Εκεί, ο αρχηγός του κράτους επισκέφθηκε τον τάφο του πρώτου προέδρου της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, του Ήρωα της Ρωσίας Αχμάτ-Χατζί Καντίροφ και το πανεπιστήμιο των ρωσικών ειδικών δυνάμεων.
Ο πρόεδρος μίλησε επίσης με εθελοντές που πηγαίνουν στην ειδική επιχείρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης