Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καρυστιανού: Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά - Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν οτιδήποτε

Καρυστιανού: Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά - Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν οτιδήποτε
Καρυστιανού: Μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών
Την ανάληψη των νέων καθηκόντων της ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Ελίζας Βόζενμπεργκ στην προεδρία της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καυτηριάζει η πρόεδρος του συλλόγου "Τέμπη 2023", Μαρία Καρυστιανού.
Με ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού σημειώνει πως "μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι ένοχοι το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών".
"Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη , αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών", συνεχίζει.
"Αστειότητες…. Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά! Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε νομίζουν ότι προλαβαίνουν", διαπιστώνει η Μαρία Καρυστιανού μην χάνοντας το κουράγιο της για την απόδοση δικαιοσύνης.
"Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα! Ως το δίκαιο τέλος!", καταλήγει.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

"Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη , αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Αστειότητες…. Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά ! Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν. Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία . Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε.. Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα! Ως το δίκαιο τέλος!"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης