Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η παταγώδης αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών οδηγεί σε ακραία μέτρα τον Trump - Επιστρατεύει γυάλινη προστασία ... 360 μοιρών

Η παταγώδης αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών οδηγεί σε ακραία μέτρα τον Trump - Επιστρατεύει γυάλινη προστασία ... 360 μοιρών
O Trump εμφανίστηκε μπροστά στους υποστηρικτές του όπως ένα ... ψάρι σε ενυδρείο
Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, μίλησε για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στις 14 Ιουλίου, σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Butler της Pennsylvania.
Ωστόσο, υπήρχε μια καινοτομία - ο Trump εμφανίστηκε μπροστά στους υποστηρικτές του όπως ένα ... ψάρι σε ενυδρείο, δηλαδή μέσα σε ένα μεγάλο αλεξίσφαιρο γυάλινο κουβούκλιο, όπως αναφέρει το Associated Press.
«Σε εβδομήντα έξι ημέρες, θα κερδίσουμε αυτή την πολιτεία και θα κερδίσουμε τον Λευκό Οίκο» τόνισε ο Trump κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βόρεια Καρολίνα.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους, γύρω από το βήμα του υποψήφιου Ρεπουμπλικανού είχαν τοποθετηθεί αλεξίσφαιρα γυάλινα πάνελ, έτσι ώστε να μην μπορεί να δεχτεί πυρά από καμία πλευρά.
Ωστόσο, οι ψηφοφόροι φάνηκαν να κατανοούν αυτό το μέτρο ασφαλείας, αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους για τον υποψήφιό τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης