Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έξαλλη η Ακρίτα με Παπαπαναγιώτου: Μετακλητός των κυβερνώντων, γλείφτης πρωθυπουργών - Ραντεβού στα δικαστήρια

Έξαλλη η Ακρίτα με Παπαπαναγιώτου: Μετακλητός των κυβερνώντων, γλείφτης πρωθυπουργών - Ραντεβού στα δικαστήρια
«Τον περιμένω στα δικαστήρια. Εκεί που θα έχω την ευκαιρία να…αναδείξω το σκοτεινό του ρόλο»
Η Έλενα Ακρίτα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου με ανάρτησή της στο Facebook μετά τις «απειλές του για μηνήσεις» εναντίον της, με δικηγόρο τον ... Φαήλο Κρανιδιώτη.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στον δημοσιογράφο ότι ήδη έχουν μεταξύ τους δικαστικές εκκρεμότητες και διαμήνυσε ότι εκεί «θα έχω την ευκαιρία να…αναδείξω το σκοτεινό του ρόλο, όταν η γυναίκα του έγραφε ανώνυμες επιστολές εναντίον του Τσίπρα παριστάνοντας ότι είναι συγγενής θύματος στο Μάτι».
Ειιδκότερα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι, «στον Μπάμπη Παπαπαναγιωτου έχω κάνει αγωγή που εκδικάζεται το 2025. Τότε δεν κουνήθηκε ως κοτούλα που σέβεται τον εαυτό της. Τώρα που τον κατηγορώ ευθέως ότι αδειάζει την εφημερίδα στην οποία εργάζεται Ελεύθερος Τύπος ισχυριζόμενος ότι το θαλασσόνερο είναι fake news (αυτοί το δημοσίευσαν) με απειλεί με μηνύσεις, με δικηγόρο τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Σου λέει μη χάσω και τη δουλίτσα μου».
Μάλιστα η Έλενα Ακρίτα σημείωσε ότι «ο τύπος αυτός ξεκίνησε στη δημοσιογραφία με τους καλύτερους οιωνούς για να καταντήσει μετακλητός των κυβερνώντων, γλείφτης πρωθυπουργών, δολοφόνος χαρακτήρων πολιτικών προσώπων της Αριστεράς».
«Τον περιμένω στα δικαστήρια. Εκεί που θα έχω την ευκαιρία να…αναδείξω το σκοτεινό του ρόλο, όταν η γυναίκα του έγραφε ανώνυμες επιστολές εναντίον του Τσίπρα παριστάνοντας ότι είναι συγγενής θύματος στο Μάτι» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης