Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στάζει αίμα ο παραλογισμός στο Kursk – Χάθηκαν 4.700 Ουκρανοί, σκόνη πάνω από 480 τεθωρακισμένα

Στάζει αίμα ο παραλογισμός στο Kursk – Χάθηκαν 4.700 Ουκρανοί, σκόνη πάνω από 480 τεθωρακισμένα
Μόνο σε μία μέρα η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 300 στρατιωτικούς, 23 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων τριών τανκς, στην περιοχή Kursk
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χάσει περισσότερους από 4.700 στρατιώτες (νεκροί, τραυματίες) και 68 άρματα μάχης από την έναρξη της επιχείρησης στo Kursk, ανακοίνωσε την Πέμπτη (22/8/2024) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Συνολικά, κατά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Kursk, ο εχθρός έχασε περισσότερους από 4.700 στρατιώτες, 68 άρματα μάχης, 27 οχήματα μάχης πεζικού, 53 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και 336 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας.
Την περασμένη ημέρα, η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 300 στρατιωτικούς, 23 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων τριών τανκς, στην περιοχή Kursk», ανέφερε το υπουργείο.
Εξάλλου μονάδες της ρωσικής ομάδας μάχης Βορράς απέκρουσαν ουκρανικές επιθέσεις κοντά σε δύο οικισμούς στο Kursk ενώ απέτρεψαν προσπάθειες των ουκρανικών στρατευμάτων να επιτεθούν σε πέντε κατευθύνσεις στην περιοχή, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι το Κίεβο έχασε περισσότερους από 45 στρατιώτες και ένα τανκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης