Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τραγική η εικόνα της Κυβέρνησης – Eγκληματικά λάθη εντός και εκτός Ελλάδος, η ΝΔ με αρνητικά κεφάλαια 482 εκατ χρεοκόπησε

Τραγική η εικόνα της Κυβέρνησης – Eγκληματικά λάθη εντός και εκτός Ελλάδος, η ΝΔ με αρνητικά κεφάλαια 482 εκατ χρεοκόπησε
Είναι εντυπωσιακό… μια κυβέρνηση που δεν έχει πολιτικό αντίπαλο, δεν υπάρχει ουσιώδης αντιπολίτευση και παρ΄ όλα αυτά σέρνεται στον βούρκο της ανυποληψίας και ανικανότητας
Η εικόνα της ελληνικής κυβέρνησης σε πολλούς ποιοτικούς δημοσκοπικούς δείκτες είναι συνεχώς επιδεινούμενη.
Είναι εντυπωσιακό… μια κυβέρνηση που δεν έχει πολιτικό αντίπαλο, δεν υπάρχει ουσιώδης αντιπολίτευση και παρ΄ όλα αυτά σέρνεται στον βούρκο της ανυποληψίας και ανικανότητας.
Η εικόνα της αντιπολίτευσης είναι εξίσου τραγική αλλά η κυβέρνηση ασκεί εξουσία... η αντιπολίτευση ελέγχει...

Τελικά δεν είναι άριστοι αλλά ούτε και άχρηστοι… τραγικές μετριότητες που δεν μπορούν να δημιουργήσουν δυναμική.
Υπάρχουν βέβαια και εντός της ΝΔ που ξεχωρίζουν, πρόσωπα που έχουν κάνει έργο… αλλά αυτοί είναι στην αφάνεια…
Αντιθέτως πολιτικοί όπως ο Χατζηδάκης ή ο Γεωργιάδης ζημιώνουν την ΝΔ… πολιτικοί όπως ο Κικίλιας καταστρέφουν την χώρα… οπότε οι ελάχιστοι σοβαροί στην ΝΔ… έχουν επιλέξει την σιωπή.
Η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε ένα νόμο όνειδο για τους ομοφυλόφιλους, ΛΟΑΤΚΙ, τον υπερψήφισε ενώ την ίδια περίοδο η Τσεχία καταψήφιζε ακριβώς το ίδιο νομοσχέδιο.
Η Ελλάδα συμμετείχε με τις νατοϊκές δυνάμεις στην Ερυθρά Θάλασσα με στόχο να προστατεύσουν την ναυσιπλοΐα και έκτοτε τα ελληνικά πλοία έγιναν ο μόνιμος στόχος.
Η στρατηγική ήταν λάθος η Ελλάδα δεν έπρεπε να συμμετάσχει σε αυτό επικίνδυνο πείραμα.
Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τάσσεται υπέρ των Ουκρανών, υπάρχουν νυν υπουργοί της κυβέρνησης που δηλώνουν ιδιωτικά φιλορώσοι και όταν βγαίνουν στα κανάλια μετατρέπονται σε ακραιφνείς ουκρανόφιλους.
Αυτό δεν είναι πολιτική είναι ευτελής καιροσκοπισμός… καμία αξιοπιστία.

Η κυβέρνηση λοιπόν τρέχει σε ένα αγώνα δρόμου χωρίς αντίπαλο και κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί αφού
- Εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο οι μεταρρυθμίσεις
-Το χρέος έχει εκτιναχθεί σε ιστορικό υψηλό όλων των εποχών στα 407 δισεκ.
-Εάν προσθέσουμε δημόσιο και ιδιωτικό χρέος καθώς και υποχρεώσεις σε Εφορίες και Ασφαλιστικά Ταμεία, όπως ΕΦΚΑ… προκύπτει ότι χρωστάει η Ελλάδα 650 με 660 δισεκ. ευρώ.
-Την ίδια στιγμή η ΝΔ αυξάνει τα χρέη της στα 482 εκατ ευρώ αδυνατεί να τα πληρώσει… οπότε όταν ένα κόμμα δεν μπορεί να συμμαζέψει τα χρέη της… θα μετατρέψει την Ελλάδα σε οικονομικό παράδεισο;
Η ΝΔ επί της ουσίας με όρους οικονομικούς, ισολογισμού δηλαδή είναι χρεοκοπημένο κόμμα…
Όταν μια εταιρία έχει αρνητική καθαρή θέση 482 εκατ ευρώ… μιλάμε για χρεοκοπημένο κόμμα.
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια… δεν ενδιαφέρονται για το κόμμα, αμφιβάλλουμε ότι ενδιαφέρονται για την πατρίδα… έχουν μετατραπεί σε ντιλαδόρους και οι οσμώσεις με επιχειρηματίες… συνεχίζονται… ακατάπαυστα.

nea_dhmokratia_xreos_bn_1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης