Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε έχει τελειώσει - Η τοξικότητα διαχέεται στο εσωτερικό του

Τσιόδρας (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε έχει τελειώσει - Η τοξικότητα διαχέεται στο εσωτερικό του
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως η ακρίβεια είναι ένα πρόβλημα κοινό για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες
Σχετικά Άρθρα
Αιχμές για κατάρρευση και διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας, στον απόηχο της κόντρας που φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον ξέραμε, έχει τελειώσει», τόνισε κ. Τσιόδρας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα προϊόν της κρίσης, που αναπτύχθηκε στην περίοδο 2012-15 με όπλο την τοξικότητα, έτσι πολιτεύτηκε και όσο ήταν στην κυβέρνηση και όταν ο λαός τον έφερε στην αντιπολίτευση, στα χρόνια 2019-23». Το αποτέλεσμα είναι γνωστό - συνέχισε - έφτασε στο 17% και συνεχίζει προς τα κάτω και τώρα, αυτή η ίδια τοξικότητα διαχέεται και στο εσωτερικό του, χαρακτηρίζει απολύτως την εσωκομματική αναμέτρηση που σοβεί εκεί.
Μιλώντας για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και για την ενασχόλησή του με αυτά στο Ευρωκοινοβούλιο, ο κ.Τσιόδρας υπογράμμισε ότι αυτά είναι κοινά για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Όπως είπε, το κόστος ζωής, με την ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ, και το στεγαστικό, με τα ενοίκια που έχουν εκτοξευθεί στα ύψη σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι προβλήματα κοινά και ζητούν κοινή αντιμετώπιση.
Τέλος, σημείωσε , μεταξύ άλλων, και τη σημασία της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για τον έλεγχο και την αντιμετώπιση των πρακτικών με τις οποίες οι πολυεθνικές διαμορφώνουν τις τιμές σε κάθε χώρα και αποκομίζουν υπερκέρδη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης