Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάλλος μουσικός επικρίνει τους Δημοκρατικούς επειδή χρησιμοποίησαν τη μουσική του στο εθνικό συνέδριο του Σικάγο – «Δεν τους έδωσα άδεια»

Γάλλος μουσικός επικρίνει τους Δημοκρατικούς επειδή χρησιμοποίησαν τη μουσική του στο εθνικό συνέδριο του Σικάγο – «Δεν τους έδωσα άδεια»

Ο καλλιτέχνης έχει εκφράσει στο παρελθόν τις απόψεις του για βασικά ζητήματα της πολιτικής

Ο Γάλλος μουσικός και παραγωγός DJ Snake έχει αποστασιοποιηθεί δημόσια από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, επικρίνοντας τη χρήση του τραγουδιού του κατά τη διάρκεια της δεύτερης βραδιάς του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο.
Το θέμα εμφανίστηκε στο συνέδριο αυτής της εβδομάδας όταν ο Lil Jon ερμήνευσε το επιτυχημένο τραγούδι Turn Down For What, που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του DJ Snake.
Ένα απόσπασμα της παράστασης, με πολιτικούς να χορεύουν αμήχανα, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.



«Δεν επέτρεψα και δεν επιτρέπω να παίζεται η χρήση της μουσικής μου σε οποιαδήποτε πολιτική εκδήλωση», δήλωσε ο DJ Snake στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο καλλιτέχνης έχει εκφράσει στο παρελθόν τις απόψεις του για βασικά ζητήματα της πολιτικής.
Προέτρεψε τους θαυμαστές του να ψηφίσουν στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας τον Ιούνιο και υπέγραψε ένα άρθρο τον Μάιο ζητώντας από τη γαλλική κυβέρνηση να αναγνωρίσει επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες μιλούν ανοιχτά κατά της χρήσης της μουσικής τους σε πολιτικά γεγονότα χωρίς άδεια, αναζητώντας συχνά νομικές ενέργειες για να τη σταματήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης