Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έλενα Ακρίτα για «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια σε όλους μας - Μέλι στο ψωμάκι τους γίναμε - Ο λαός γυρίζει την πλάτη

Έλενα Ακρίτα για «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια σε όλους μας - Μέλι στο ψωμάκι τους γίναμε - Ο λαός γυρίζει την πλάτη
Τι αναφέρει η Ακρίτα για το τσιφτετέλι της Ράπτη 
Απογοητευμένη η Ελενα Ακρίτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ότι η κυβέρνηση βρίσκει και κάνει ότι κάνει, αφού το κόμμα της σπαράσσεται από εμφυλίους και αδυνατεί να κάνει αντιπολίτευση.
Η κρίση της είναι αυστηρή. Ο λαός μας βαρέθηκε, γράφει, τον απογοητεύσαμε και τώρα μας γυρίζει την πλάτη. Και καταλήγει: Συγχαρητήρια σε όλους μας. Μέλι στο ψωμάκι τους γίναμε..
Παραδόξως το κείμενό της ξεκινάει με το βίντεο με τη Ζωή Ράπτη να χορεύει σε κρουαζιέρα. Αρχικά η Ελενα Ακρίτα την υπερασπίζεται με το επιχείρημα ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να διασκεδάζουν, σημειώνει όμως ότι τα πολιτικά πρόσωπα οφείλουν να προσέχουν τον χρόνο. Γράφοντας ότι η κ. Ράπτη δεν επιτρεπόταν να χορεύει "πάνω στις στάχτες τα καμένης γής".

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα:

Για τη Ζωή Ραπτη έλαβα ένα μήνυμα. "Μα είναι δυνατόν 58 χρονών γυναίκα να χορεύει τσιφτετέλια";
Είναι δυνατόν. Ένας άνθρωπος μπορεί να χορέψει ό,τι θέλει, όπου και όποτε θέλει, ανεξάρτητα από ηλικία. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, γι’ αυτό δίνουμε μαχες για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, ηλικία κλπ.
Όμως. Ένα πολιτικό πρόσωπο με κυβερνητική θέση δεν επιτρέπεται να γλεντοκοπάει πάνω στις στάχτες της καμένης γης. Το ίδιο ισχύει και για τον υφυπουργό Βασίλη Οικονομου που τα έπινε σε μπαρ της Ρόδου όταν καιγόταν η περιφέρεια στην οποία εκλέγεται.
Πέρσι, ο πρωθυπουργός απέπεμψε τον Γιώργο Πατούλη για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Φετος είναι απλά Παρασκευούλα.
Οι κυβερνήτες βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν η κυβέρνηση καταρρέει δημοσκοπικά, η αξιωματική αντιπολίτευση - αντί αυτό να το αξιοποιήσει προς όφελος των πολιτών - σπαράζεται από εμφύλιους.
Βρίσκουν και τα κάνουν.
Και θα κάνουν κι άλλα. Χειρότερα. Εγκλήματα που θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός. Ένας λαός που μάς βαρέθηκε, ένας λαός που απογοητεύσαμε, ένας λαός που τώρα μας γυρίζει την πλάτη.
Συγχαρητήρια σε όλους μας. Μέλι στο ψωμάκι τους γίναμε.
Εντιτ. Προσπαθώ να μιλήσω ψύχραιμα και νηφάλια κι ας ξέρω πως πνιγεί η φωνή μου στις κραυγές που κυριαρχούν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης