Τελευταία Νέα
Διεθνή

FPO (Αυστρία): Την επόμενη μέρα των εκλογών σταματάμε την παράνομη μετανάστευση και καταργούμε τους πράσινους φόρους – Η Αυστρία πρώτα

FPO (Αυστρία): Την επόμενη μέρα των εκλογών σταματάμε την παράνομη μετανάστευση και καταργούμε τους πράσινους φόρους – Η Αυστρία πρώτα

Σύμφωνα με πρόσφατο συνδυασμό ερευνών από το Αυστριακό Πρακτορείο Τύπου, το κόμμα αναμένεται να έρθει πρώτο

Σχετικά Άρθρα
Το δεξιό Κόμμα Ελευθερίας (FPÖ) της Αυστρίας έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει τη μαζική μετανάστευση και να καταργήσει τους «πράσινους φόρους» σε περίπτωση που κερδίσει τις επικείμενες γενικές εκλογές της χώρας.
Το κόμμα δημοσίευσε το εκλογικό του πρόγραμμα στις 21 Αυγούστου, περίπου πέντε εβδομάδες πριν από τις γενικές εκλογές της χώρας στις 29 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πρόσφατο συνδυασμό ερευνών από το Αυστριακό Πρακτορείο Τύπου, το κόμμα αναμένεται να έρθει πρώτο με περίπου 27% των ψήφων.
Παρόλα αυτά, ο μόνος δρόμος για την εκτελεστική εξουσία θα ήταν μέσω ενός συνασπισμού με το Συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα (ÖVP), καθώς όλα τα άλλα κόμματα έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο συνασπισμού με το FPÖ.
Ο αρχηγός του FPÖ Herbert Kickl παρουσίασε το πρόγραμμα σε εκδήλωση στη Βιέννη με τίτλο:
Fortress Austria.
Φρούριο της Ελευθερίας .
Σε αυτό το φρούριο, «η αυστριακή οικογένεια θα πρέπει να ανθίσει και να αναπτύξει τις δυνατότητές της υπό έναν «καγκελάριο του λαού» του Κόμματος Ελευθερίας», είπε ο Kickl.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης