Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apty Alaudinov (δυνάμεις Akhmat): Περισσότεροι από τους μισούς πόρους των Ουκρανών στο Kursk έχουν καταστραφεί

Apty Alaudinov (δυνάμεις Akhmat): Περισσότεροι από τους μισούς πόρους των Ουκρανών στο Kursk έχουν καταστραφεί
«Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τελειοποιήσουμε αυτό που κάνουμε» τόνισε ο Υποστράτηγος της Ρωσίας
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταστρέψει περισσότερους από τους μισούς πόρους των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που αναπτύχθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου στην περιοχή του Kursk.
Τη σχετική εξέλιξη έκανε γνωστή ο Υπαρχηγός της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, Υποστράτηγος Apty Alaudinov.
Από τον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Soloviev Live, ο Alaudinov τόνισε ότι το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό έχει ήδη καταστρέψει περισσότερες από τις μισές δυνάμεις, εξοπλισμό και ανθρώπους που είχαν συγκεντρώσει αρχικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU).
«Περισσότερο από το μισό από όσα έχουν συγκεντρώσει οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη χαθεί. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τελειοποιήσουμε αυτό που κάνουμε», σημείωσε.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 6ης Αυγούστου, περίπου 300 Ουκρανοί μαχητές, υποστηριζόμενοι από 11 άρματα μάχης και 20 τεθωρακισμένα οχήματα, επιτέθηκαν σε ρωσικές θέσεις στην περιοχή του Kursk.
Την επόμενη μέρα, η προέλαση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έδαφος ανακόπηκε βίαια.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ο ουκρανικός στρατός έχει ήδη χάσει περισσότερους από 5.100 στρατιώτες από την έναρξη της επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης