Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προσφυγή στη δικαιοσύνη Φάμελλου και Τσαμπάζη, πώς εμπλέκεται η Αχτσιόγλου - Η ανώνυμη ανάρτηση και η αντίδραση Κασσελάκη

Προσφυγή στη δικαιοσύνη Φάμελλου και Τσαμπάζη, πώς εμπλέκεται η Αχτσιόγλου - Η ανώνυμη ανάρτηση και η αντίδραση Κασσελάκη
Στήριξη του Στ. Κασσελάκη σε Σ. Φάμελλο και Δ. Τσαμπάζη
Σχετικά Άρθρα
Δεν έχουν τέλος οι ...περιπέτειες για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την ώρα που το εσωκομματικό κλίμα  είναι βαρύ στη σκιά της θυελλώδους συνεδρίασης προ ημερών  της Πολιτικής Γραμματείας.
Μόνο που αυτή τη φορά γίνεται λόγος και για ένα πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, την Έφη Αχτσιόλου.
"Φωτιά" έβαλε μια ανώνυμη ανάρτηση για δήθεν σχέση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου, με την Δώρα Τσαμπάζη, που ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος τον Ιούνιο, εμπλέκοντας και το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου, με την αντίδραση των τριών να είναι άμεση με προσφυγή στη δικαιοσύνη. 
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη στήριξή του απέναντι στον κ. Φάμελλο και την κα Τσαμπάζη, κάνοντας λόγο για αήθη επίθεση και χυδαιότητα που έχει υπερβεί κάθε όριο.

Η ανώνυμη ανάρτηση

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση από ανώνυμο λογαριασμό στην πλαφόρμα Χ (πρώην Twitter) έγραφε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος «δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά  έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».
αν.JPG

Προσφυγή στη δικαιοσύνη

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απάντησαν ο Σ.Φάμελλος και η Δ. Τσαμπάζη.
«Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», έγραψε  σε ανάρτησή του σητν πλαφόρμα ο κ. Φάμελλος.

fam.JPG

Από την πλευρά της, η Δ. Τσαμπάζη έγραψε ότι «τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες».
dora_2.JPG
«Να ανακαλέσετε άμεσα τις άκρως ψευδείς δηλώσεις σας που εμπλέκουν το όνομά μου. Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε δικαιώματος που απορρέει από τον νόμο», ήταν η αντίδραση της Έφης Αχτσιόγλου.
efi_1.JPG

Κασσελάκης: Αήθη επίθεση και χυδαιότητα

Την αμέριστη στήριξή του στον Σ. Φάμελλο για την "αήθη επίθεση που δέχτηκε", εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης.
Πρόσθεσε πως "τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε".
"Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά", κατέληξε.
stef1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης