Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alaudinov (Akhmat): Ελευθερώσαμε έναν ακόμη οικισμό - Χτυπούν αμάχους στο Voronezh οι Ουκρανοί

tags :
Alaudinov (Akhmat): Ελευθερώσαμε έναν ακόμη οικισμό - Χτυπούν αμάχους στο Voronezh οι Ουκρανοί
Οι Ρώσοι κατέστρεψαν ουκρανικό πύραυλο Tochka-U
Oι ρωσικές δυνάμεις της 810ης αποσπασμένης ταξιαρχίας πεζικού πεζικού Φρουρών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας απελευθέρωσαν έναν ακόμη οικισμό στην κατεύθυνση του Kursk, δήλωσε στο TASS ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Κύριου Στρατιωτικού Πολιτικού Τμήματος των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και ο αρχηγός της Ειδικής Δύναμης Akhmat, στρατηγός Apty Alaudinov.
"Ο εχθρός καταστρέφεται καθημερινά από όλες τις δυνάμεις.
Η κατάσταση είναι τέτοια που οι μονάδες μας κάτω - μονάδες της 810ης ταξιαρχίας - κατέλαβαν έναν οικισμό και συνεχίζουν το σφουγγάρισμα.
Κρατάμε και καταστρέφουμε τον εχθρό από την κορυφή", είπε ο στρατηγός.

Τρεις ουκρανικοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν πάνω από την περιοχή Kursk το βράδυ της 23ης Αυγούστου

Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν τρεις ουκρανικούς πυραύλους στον ουρανό πάνω από την περιοχή του Kursk το βράδυ της 23ης Αυγούστου, δήλωσε ο ασκών καθήκοντα κυβερνήτη της περιοχής Alexey Smirnov στο κανάλι του στο Telegram.
"Τρεις ουκρανικοί πύραυλοι καταστράφηκαν στους ουρανούς της περιοχής Kursk αργά το απόγευμα χθες.
Χάρη στα μαχητικά αεράμυνας και τους προστάτες των συνόρων!" έγραψε ο Smirnov.

Πάνω από 150 πύραυλοι καταστράφηκαν στην περιοχή του Kursk

Μηχανικοί του ρωσικού Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης κατέστρεψαν περισσότερα από 150 πυραύλους στην περιοχή του Kursk, δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου στο TASS.
Επίσης, βρήκαν και κατέστρεψαν την κεφαλή ενός πυραύλου Tochka-U που εκτοξεύτηκε από τον ουκρανικό στρατό μαζί με όλο το εκρηκτικό υλικό που μετέφερε, πρόσθεσε η υπηρεσία Τύπου.
"Έρευνα και απενεργοποίηση εκρηκτικών ειδών στην περιοχή του Kursk πραγματοποιούνται καθημερινά στο πλαίσιο του αποτελεσματικού καθεστώτος αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήθηκε στην περιοχή της περιφέρειας Voronezh μετά από επίθεση με drone

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήθηκε στην περιφέρεια Ostrogozhsky του Voronezh μετά την επίθεση με drone τη νύχτα, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Alexander Gusev στο κανάλι του στο Telegram.
"Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης εισήχθη στην επικράτεια τριών οικισμών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πυρκαγιάς και της έκρηξης εκρηκτικών ειδών στην περιοχή Ostrogozhsky.
Ένα χωριό και μια κοινότητα εκκενώθηκαν - περίπου 200 άτομα συνολικά και όλοι οι άνθρωποι φιλοξενήθηκαν σε συγγενείς», είπε ο κυβερνήτης.
Δύο γυναίκες χτυπήθηκαν και μία από αυτές νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη νυχτερινή επίθεση με drone, πρόσθεσε ο Gusev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης