Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης με τους Τούρκους δουλεμπόρους

Ελληνική Λύση: Εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης με τους Τούρκους δουλεμπόρους
Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «το Ελληνικό Λιμενικό θα δρα ως οφείλει, εντοπίζοντας και καταδιώκοντας κάθε σκάφος που εισέρχεται παράνομα στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα
«Η κυβέρνηση με την εγκληματική της αδράνεια, έχει καταφέρει να αντιστρέψει πλήρως τους ρόλους των ελληνικών διωκτικών αρχών και των Τούρκων εγκληματιών», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, επισημαίνοντας: «Έπειτα από την δολοφονική επίθεση Τούρκων εις βάρος Ελλήνων συνοριοφυλάκων, για την οποία δεν έχει διαταχθεί καν έρευνα και οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι, είχαμε τη νέα πρόκληση στη Σύμη, όπου τουρκικό δουλεμπορικό σκάφος επιχείρησε να διεμβολίσει σκάφος του ελληνικού λιμενικού.
Την ίδια στιγμή ο αρμόδιος υπουργός ισχυρίζεται πως η συνεργασία μας με την Τουρκία στο λαθρομεταναστευτικό είναι "εξαιρετική"!».
Παράλληλα σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «το Ελληνικό Λιμενικό θα δρα ως οφείλει, εντοπίζοντας και καταδιώκοντας κάθε σκάφος που εισέρχεται παράνομα στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα.
Η ποινή των δουλεμπόρων είτε σε στεριά είτε σε θάλασσα, θα είναι τα (πραγματικά) ισόβια, και η απέλαση των παράνομων μεταναστών θα είναι αυτόματη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης