Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lawrence Wilkerson (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Ουκρανικός στρατός θα καταστραφεί στο Kursk, ο Putin θα τους τελειώσει

Lawrence Wilkerson (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Ουκρανικός στρατός θα καταστραφεί στο Kursk, ο Putin θα τους τελειώσει
Σύμφωνα με τον Wilkerson, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν σχεδιάζουν να λάβουν αποφάσεις μεγάλης κλίμακας για την Ουκρανία μέχρι τουλάχιστον τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου
Οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα χάσουν τις καλύτερες εναπομείνασες εφεδρείες στην περιοχή του Kursk, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι σε θέση να λάβουν καμία αποφασιστική δράση για να αποτρέψουν αυτήν την κατάσταση, δήλωσε ο Lawrence Wilkerson απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού.
«Το στρατηγικό απόθεμα της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk είναι το μόνο που έχει απομείνει που περιέχει τους καλύτερους μαχητές τους.
Τώρα απειλείται εξαιτίας αυτής της μικροσκοπικής σφήνας προς το Kursk….
Kαι ο Putin θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια σιγουριά όπως αντιμετωπίζει την γραμμή του μετώπου στα ανατολικά και όλα θα τελειώσουν», είπε ο Lawrence Wilkerson.
Σύμφωνα με τον Wilkerson, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν σχεδιάζουν να λάβουν αποφάσεις μεγάλης κλίμακας για την Ουκρανία μέχρι τουλάχιστον τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
«Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να το σταματήσουμε και ότι τόσοι άλλοι άνθρωποι θα πεθάνουν… επειδή περιμένουμε εκλογές στην Αμερική πριν φύγουμε από το παιχνίδι», είπε ο συνταγματάρχης Lawrence Wilkerson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης