Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι σαδίστριες «Μάγισσες» γυναίκες στον Ουκρανικό στρατό είναι μηχανές ωμής βίας – Τι κάνουν οι Ρώσοι όταν τις συλλαμβάνουν;

Οι σαδίστριες «Μάγισσες» γυναίκες στον Ουκρανικό στρατό είναι μηχανές ωμής βίας – Τι κάνουν οι Ρώσοι όταν τις συλλαμβάνουν;
Όταν η «μάγισσα από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας» αφαιρεί τον γεμιστήρα από το πολυβόλο, πέφτει στο ένα γόνατο και ακουμπάει το όπλο στο έδαφος, απαιτείς να σηκώσει το δεξί της χέρι.
Με το που το σηκώνει την πυροβόλείς στο χέρι για να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο για πολλή ώρα.
Περίπου 70.000 Ουκρανές συμμετέχουν στον Ουκρανικό στρατό…
Η γυναικεία φύση παραμορφώνεται και όπως υποστηρίζουν πολλοί γίνονται αδίστακτες και σαδίστριες…

Τι συμβαίνει στον Ουκρανικό στρατό;

Γυναίκες στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εντοπίστηκαν στην πρώτη γραμμή στην περιοχή του Kursk.
Δημοσιεύουν στα κοινωνικά τους δίκτυα πλάνα που τραβήχτηκαν στη συνοριακή περιοχή της Ρωσίας ενώ είναι γνωστή τουλάχιστον μία περίπτωση αιχμαλωσίας μιας Ουκρανής από στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συνολικά, περίπου 70.000 γυναίκες υπηρετούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σήμερα ολόκληρες «γυναικείες μονάδες» δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας.
Τι καθήκοντα μπορούν να εκτελέσουν κοντά στο Kursk και σε άλλες κατευθύνσεις, τι λένε τα ρωσικά στρατεύματα για τις «μάγισσες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας» στη συνοριακή περιοχή του Kursk;

Για πρώτη φορά, η συμμετοχή γυναικών σε μάχες στην περιοχή του Kursk συζητήθηκε στο Διαδίκτυο στις 11 Αυγούστου.
Το κανάλι Telegram «Military Business» δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας νεαρής Ουκρανής που μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στα κοινωνικά της δίκτυα.
Στο πρώτο, με στρατιωτική στολή, κοιτάζει με σιγουριά τον φακό της κάμερας, στο δεύτερο, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου έγραψε «Πήγα στο Kursk».
6ec584c8-60b9-11ef-98c4-02420a0000c9_930.jpg

Συνέλαβαν Ουκρανή γυναίκα στρατιώτη

Στις 16 Αυγούστου, το Ουκρανικό Ukraina.ru ανέφερε ότι η πρώτη γυναίκα μαχήτρια των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων συνελήφθη στην περιοχή Kursk.
Ένα βίντεο με αιχμάλωτους Ουκρανούς στρατιώτες εμφανίστηκε στο κανάλι Telegram των μέσων ενημέρωσης - υπήρχαν δύο άνδρες δίπλα στη γυναίκα, και οι τρεις ήταν γονατισμένοι με δεμένα μάτια στα μάτια.
Σε συνομιλία με τους κρατούμενους, αποδείχθηκε ότι έφτασαν στην πρώτη γραμμή από την Οδησσό.
Την ίδια ώρα, οι άνδρες ισχυρίστηκαν ότι τους φόρτωσαν με τη βία σε λεωφορείο και τους έστειλαν να πολεμήσουν.
Ένα κορίτσι απαντά στην ερώτηση Ρώσου στρατιώτη,
«Πώς κατέληξες, κορίτσι, εδώ;» και απάντησε: «Ήρθα οικειοθελώς και εντάχθηκα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας».
Στο βίντεο φαινόταν ότι έκλαιγε.
Λίγες ακόμη ημέρες αργότερα, μια φωτογραφία ενός Ουκρανού στρατιώτη μπροστά από το κατάστημα Pyaterochka, που πιθανολογείται ότι τραβήχτηκε στη Sudzha, κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα του κοριτσιού.

Ένας στρατιώτης της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας με το διακριτικό κλήσης Vorkuta, σε μια συνομιλία με το news.ru, υπενθύμισε ότι οι γυναίκες άρχισαν να εντάσσονται στις τάξεις του ουκρανικού στρατού πολύ πριν από την ειδική επιχείρηση - το 2014–2015, στην αρχή της σύγκρουσης στο Donbass. Ταυτόχρονα, λέει, σε σκληρές συνθήκες μάχης μπορούν να αποδειχθούν πολύ πιο επιθετικές από τους άνδρες.
2c127eec-60b9-11ef-9f00-02420a0000c9_1024.jpg
Ψυχρές και σαδίστριες

«Υπό την επίδραση της προπαγάνδας και του άρρωστου ψυχολογικού κλίματος που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, η γυναικεία ψυχή παραμορφώνεται σημαντικά προς τη σκληρότητα και τον σαδισμό.
Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό συνέπεια της φυσικής πλαστικότητας της γυναικείας ψυχολογικής συγκρότησης, όταν, υπό την επίδραση συνθηκών που είναι μη φυσιολογικές για τη συνηθισμένη ζωή, μια γυναίκα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες.
Τα γυναικεία ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου έσπασαν όχι μόνο τους κρατούμενους, αλλά και τους φρουρούς».

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, το 2014 ο αριθμός των γυναικών στις τάξεις του στρατού της χώρας ήταν σχεδόν 50.000 γυναίκες στρατιώτες.
Τον Ιούνιο του 2024, η Αναπληρώτρια Επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας δήλωσε ότι μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, ο αριθμός τους αυξήθηκε απότομα. «Η κινητοποίησή μας δεν προβλέπει τη στράτευση γυναικών, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο και ο αριθμός τους στον στρατό αυξάνεται συνεχώς.
Τώρα έχουμε 67.000 γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, εκ των οποίων οι 19.000 είναι πολιτικοί υπάλληλοι, οι υπόλοιποι είναι στρατιωτικοί».

Αν και η αναγκαστική κινητοποίηση στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν ισχύει ακόμη για τα κορίτσια, από την 1η Οκτωβρίου 2023, όλες οι γυναίκες ηλικίας 18 έως 60 ετών με ιατρική ή φαρμακευτική εκπαίδευση πρέπει να εγγραφούν στον στρατό.
Τον Οκτώβριο του 2023, ο τραυματίας διοικητής μιας από τις μονάδες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων με το διακριτικό κλήσης Ismiy είπε ότι κατά τη διάρκεια των μαχών για την Avdiivka συνάντησε μια γυναίκα ελεύθερο σκοπευτή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Σε όλη τη γραμμή του μετώπου γίνονται πολύ επαγγελματικές μάχες, εκεί ήταν μια Ουκρανή ελεύθερη σκοπευτής, την περικύκλωσαν και αυτοκτόνησε».

Τον Ιανουάριο του 2024, ένας στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων Akhmat με το διακριτικό κλήσης Hades μίλησε για τη γυναικεία μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η οποία εμφανίστηκε προς την κατεύθυνση Kremensky.
Σύμφωνα με τον μαχητή, η μονάδα πιθανώς αποτελείται από εθελοντές και αποτελεί μέρος της 54ης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού.
Οι γυναίκες από αυτόν τον σχηματισμό υπηρετούσαν ως χειριστές UAV και ελεύθεροι σκοπευτές.

Επιπλέον, υπάρχουν γυναίκες παραϊατρικοί στην πρώτη γραμμή. Σύμφωνα με την ουκρανική πύλη Visit Ukraine, μια από τις πιο διάσημες είναι η Ekaterina Polishchuk με το διακριτικό κλήσης Ptashka.
Συνελήφθη κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του εργοστασίου της Mariupol Azovstal τον Μάιο του 2022.
Μετά από μια μεγάλη ανταλλαγή κρατουμένων τον Ιούνιο, ο Polishchuk επέστρεψε στην Ουκρανία.
Επίσης μια άλλη γυναίκα γιατρό - τη Yulia Paevskaya με το διακριτικό κλήσης Taira.
Από το 2014 είναι εθελόντρια στο Donbass και από το 2018 υπηρετεί επίσημα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Τον Μάρτιο του 2022, συνελήφθη στη Μαριούπολη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη στο πλαίσιο ανταλλαγής κρατουμένων.
«Η ψυχή της Yulia Paevskaya είναι αποκλίνουσα, είναι ένα άτομο απολύτως απαθές στον πόνο των άλλων..

O στρατιωτικός ειδικός έφεδρος συνταγματάρχης Gennady Alekhin παραδέχτηκε ότι οι λειτουργίες των ουκρανών στρατιωτικών γυναικών στη ρωσική συνοριακή περιοχή είναι οι ίδιες με άλλες περιοχές.
«Ας πούμε ότι έχουν δημιουργηθεί μονάδες drone στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Και οι γυναίκες ενεργούν ως χειριστές σε αυτά, αυτό είναι γεγονός.
Μπορούν να εκτελέσουν αποστολές μάχης, συμπεριλαμβανομένης της κατεύθυνσης του Kursk.
Ταυτόχρονα, μεταξύ των γυναικών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπάρχουν απόφοιτοι του Ινστιτούτου Ραδιοηλεκτρονικής του Kharkiv, το οποίο έχει πολύ κύρος από την εποχή της ΕΣΣΔ.
Τέτοιοι πιστοποιημένοι ειδικοί προσλαμβάνονται στο στρατό, φυσικά, με μια συγκεκριμένη αμοιβή».
Οι Ουκρανές αθλήτριες έχουν καλή απόδοση στο δίαθλο γυναικών από τη δεκαετία του 1990.
Πολλοί από τους χθεσινούς αθλητές του δίαθλου υπηρετούν ως ελεύθεροι σκοπευτές σε ομάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες αθλήτριες.
9097aeaa-60b9-11ef-a86b-02420a0000c9_930.jpg
Τι γίνεται με τις αιχμάλωτες γυναίκες – στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Στις 20 Αυγούστου, δημοσιεύτηκε ένα ηχητικό μήνυμα από τον διοικητή του Akhmat Apti Alaudinov στο κανάλι του στο Telegram.
Σε αυτό, ο αρχηγός του σχηματισμού απευθύνθηκε στους μαχητές: σημείωσε ότι είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά τις τελευταίες ημέρες, αιχμαλωτίζοντας μεγάλο αριθμό στρατιωτικών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Alaudinov ζήτησε την ίδια μεταχείριση των γυναικών στρατιωτικού προσωπικού.
«Όποιον μπορείτε να αιχμαλωτίσετε, πάρτε τον, όποιον δεν μπορείτε, σκοτώστε τον», τόνισε ο Apti Alaudinov.

Κατά τους Ρώσους δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός φύλου στην παρούσα κατάσταση.
Μια εκπαιδευμένη και ψυχολογικά εκπαιδευμένη γυναίκα με το όπλο στα χέρια είναι πολύ πιο επικίνδυνος εχθρός από έναν άντρα.

«Από τους βετεράνους του Donbass, άκουσα υπό ποιες συνθήκες μπορείς να κρατήσεις αιχμάλωτη μια Weseushka, χωρίς να φοβάσαι ότι θα δεχτείς ένα απροσδόκητο χτύπημα από αυτήν αργότερα τη στιγμή που δεν το περιμένεις.
Οι Ρώσοι τις πολύ σκληρές γυναίκες στρατιώτες τις αποκαλούν μάγισσες...
Όταν η «μάγισσα από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας» αφαιρεί τον γεμιστήρα από το πολυβόλο, πέφτει στο ένα γόνατο και ακουμπάει το όπλο στο έδαφος, απαιτείς να σηκώσει το δεξί της χέρι.
Με το που το σηκώνει την πυροβολείς στο χέρι για να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο για πολλή ώρα.
Όταν παραδοθείς, η ανυπακοή στις εντολές τιμωρείται με θάνατο, αυτός είναι ο νόμος του πολέμου».
Είναι δύσκολο να αναφερθεί ο αριθμός των Ουκρανών γυναικών που αιχμαλωτίστηκαν.
Ωστόσο, η στάση απέναντι σε οποιονδήποτε αιχμάλωτο μαχητή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ανεξάρτητα από το φύλο τους, στη ρωσική αιχμαλωσία είναι καλύτερη από ότι στην ουκρανική αιχμαλωσία.

«Εδώ δεν μιλάμε πλέον για το αν είναι γυναίκα ή άντρας.
Ήμουν παρών σε μια ανταλλαγή κρατουμένων στα σύνορα των περιοχών Kharkiv και Belgorod.
Οι κρατούμενοι που παραδώσαμε στους Ουκρανούς ήταν χορτάτοι, ευδιάθετοι και μπήκαν στο λεωφορείο.
Και από την άλλη, τα παιδιά μας, οι κρατούμενοι, φορτώθηκαν αμέσως σε ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία», κατέληξε ένας Ρώσος στρατιωτικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης