Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Συνεργείο του Reuters χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο Iskander – Ένας αγνοούμενος, δύο τραυματίες

Ουκρανία: Συνεργείο του Reuters χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο Iskander – Ένας αγνοούμενος, δύο τραυματίες
Το ρωσικό πυραυλικό χτύπημα σημειώθηκε το βράδυ της 24ης Αυγούστου στο Kramatorsk και τα μέλη του συνεργείου διέμεναν στο ξενοδοχείο Sapphire
Δύο μέλη ενός συνεργείου του Reuters τραυματίστηκαν και ένα άλλο αγνοείται μετά από ρωσικό χτύπημα σε ξενοδοχείο στην πόλη Kramatorsk στην περιφέρεια του Donetsk, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων.
Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, το ρωσικό πυραυλικό χτύπημα σημειώθηκε το βράδυ της 24ης Αυγούστου και τα μέλη του συνεργείου διέμεναν στο ξενοδοχείο Sapphire..
«Ένας από τους συναδέλφους μας αγνοείται, ενώ άλλοι δύο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νοσηλείο», ανέφερε το Reuters.
Νωρίτερα, στις 25 Αυγούστου, ο κυβερνήτης της Περιφέρειας του Donetsk Vadym Filashkin , δήλωσε σε ανάρτησή του στο Telegram ότι δύο δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν και ένας άλλος αγνοείται, προσθέτοντας πως είναι «πολίτες της Ουκρανίας, των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας».
Δεν διευκρίνισε ποιος από τους τρεις είναι ακόμα εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια και η ταυτότητά τους είναι προς το παρόν άγνωστη.
Η Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας δήλωσε αργότερα ότι οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν την επίθεση με βαλλιστικό πύραυλο Iskander-M.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης