Τελευταία Νέα
Speculator

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Ξύλο, ίντριγκες και ρουσφέτια στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ)

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Ξύλο, ίντριγκες και ρουσφέτια στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ)
Ο φορέας  που ειδικεύεται στην ….ασφάλεια με Ευρωπαϊκά Κονδύλια, τα στελέχη Δυτικών Προαστείων και οι «ξυλοδαρμοί» που ελέγχονται για την αξιοπιστία τους
Είχαμε ασχοληθεί και προ μηνών με τις … αμαρτίες του φορέα που φέρει την επωνυμία Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), νομικό πρόσωπο το οποίο ανήκει στη δικαιοδοσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από ευρωπαϊκά κονδύλια για να αναπτύξει προγράμματα που σχετίζονται με την ασφάλεια.
Εκ του αποτελέσματος, το ρεπορτάζ του bankingnews, στο οποίο κάναμε εκτενή αναφορά στην ελλιπή διοίκηση και τα παράκεντρα εξουσίας, επιβεβαιώνεται. 
Το καλοκαίρι ήταν θερμό στο ΚΕΜΕΑ, με καταγγελία και μήνυση «για ξύλο, κεφαλοκλειδώματα και γροθιές» μεταξύ επιστημόνων.
Μαθαίνουμε όμως με έκπληξη, πως ο φερόμενος ως θύτης, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον φορέα αφού του ενθυλάκωσαν δύο έργα που είχε καταθέσει και είχαν γίνει αποδεκτά από τις ευρωπαϊκές κοινοπραξίες αξίας περί του 1.000.000 ευρώ, έστειλε και εκείνος καταγγελία στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον τελών χρέη διευθυντή ιατροδικαστή.

Στην δική του επιστολή αρνείται κατηγορηματικά ότι χτύπησε τον επικεφαλής του τομέα του και όλα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
Αφήνει δε να εννοηθεί πως υπάρχουν και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από την ολιγόωρη παραμονή του στο ΚΕΜΕΑ, που αποδεικνύουν την αθωότητά του. 

Ξύλο ή σκηνοθετικό εύρημα για την σπίλωση του ανταγωνιστή του; Το ζήτημα καλείται να λύσει πλέον η δικαιοσύνη, καθώς μάρτυρες δεν υπήρχαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως θύμα επιστήμονας της κυβερνοασφάλειας , αμέσως μετά την επίθεση ζήτησε βοήθεια από τον λογιστή Χ(ρ)ουντίνι -για τα έργα και τις ημέρες του οποίου αναφερθήκαμε ακροθιγώς στο προγενέστερο ρεπορτάζ- και δε θεώρησε σκόπιμο να απευθυνθεί στους αστυνομικούς που φυλάσσουν επί 24ώρου βάσεως τον χώρο, ενώ εμφανίστηκε κανονικά στην εργασία του την επόμενη της «άγριας συμπλοκής» και μάλιστα, χωρίς εμφανή σημάδια βιαιοπραγίας. 

Στελέχη … Δυτικών Προαστίων

Την ίδια ώρα, επιστήμονες ανακαλύπτουν κάθε μήνα ξαφνικές και μη αιτιολογημένες περικοπές στην μισθοδοσία τους, ενώ όπως φαίνεται στην Διαύγεια, νέα στελέχη, που κατά σύμπτωση δραστηριοποιούνται κυρίως στα δυτικά προάστια, υπογράφουν συμβάσεις, ο ένας μετά τον άλλον.
Οι περικοπές σχετίζονται με προσπάθειες «νοικοκυρέματος», υποστηρίζει η Διοίκηση, η οποία όμως έτσι όπως τρέχει στον αυτόματο πιλότο, μάλλον δεν πρόλαβε να ελέγξει σχολαστικά τις δαπάνες για δίκλινα δωμάτια στις επιστημονικές αποστολές, γλέντια που περιλάμβαναν μέχρι και σπάσιμο πιάτων στη Βόρεια Ελλάδα, υπερκοστολογήσεις δραστηριοτήτων και ταξίδια στο εξωτερικό επιστημόνων που ούτε καν σχετίζονται με τα Έργα στα οποία υποτίθεται παρίστανται.
Ευτυχώς για τον φορέα, άλλες «επιστημονικές δραστηριότητες», όπως η λήψη ροζ βίντεο για ιδιαίτερα γούστα  από το διαδίκτυο, δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό. 
Συνεχίζεται…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης