Τελευταία Νέα
Διεθνή

IDF: Τουλάχιστον έξι στελέχη της Hezbollah σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό του Νοτίου Λιβάνου

IDF: Τουλάχιστον έξι στελέχη της Hezbollah σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό του Νοτίου Λιβάνου
Σύμφωνα με τον Daniel Hagari, περίπου το 90% των στόχων που χτυπήθηκαν σήμερα το πρωί ήταν εκτοξευτές πυραύλων μικρού βεληνεκούς που θα είχαν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις στο βόρειο Ισραήλ
Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Daniel Hagari δήλωσε ότι τουλάχιστον έξι στελέχη της Hezbollah σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στο νότιο Λίβανο νωρίς το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου.
Την περασμένη εβδομάδα, περίπου 30 στελέχη της Hezbollah , συμπεριλαμβανομένων διοικητών, σκοτώθηκαν σε επιδρομές του Ισραηλινού Στρατού, επισήμανε σε μια βραδινή συνέντευξη Τύπου.
Στο προληπτικό χτύπημα σήμερα το πρωί, πάνω από 100 μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν ταυτόχρονα περίπου 270 ξεχωριστές τοποθεσίες της Hezbollah στο νότιο Λίβανο, αχρηστεύοντας χιλιάδες συστοιχίες εκτοξευτών ρουκετών, δήλωσε ο Hagari.
Σύμφωνα με τον Hagari, περίπου το 90% των στόχων που χτυπήθηκαν σήμερα το πρωί ήταν εκτοξευτές πυραύλων μικρού βεληνεκούς που θα είχαν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις στο βόρειο Ισραήλ.
Συνολικά, η Hezbollah εκτόξευσε 230 ρουκέτες και 20 μη επανδρωμένα αεροσκάφη σήμερα (25/8) το πρωί μετά το προληπτικό χτύπημα.
Λέει ότι οι περισσότεροι από τους πύραυλους και τα drones αναχαιτίστηκαν ή έπληξαν περιοχές εκτός στόχων.
«Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της Hezbollah, δεν υπήρξαν επιπτώσεις στις βάσεις των IDF( Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων)», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης