Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hamas: Μη αποδεκτή η αλλαγή των όρων της 2ας Ιουλίου για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Hamas: Μη αποδεκτή η αλλαγή των όρων της 2ας Ιουλίου για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Ο ανώτατος αξιωματούχος της Hamas Osama Hamdan ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τους Times of Israel, ότι οποιαδήποτε συζήτηση περί επικείμενης συμφωνίας είναι ψευδής
Η παλαιστιανική οργάνωση Hamas απορρίπτει τους νέους ισραηλινούς όρους για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός δήλωσε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, στο τηλεοπτικό δίκτυο της οργάνωσης Al-Aqsa ανώτερο στέλεχός της.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, ο Osama Hamdan τόνισε ότι η οργάνωση εμμένει στην πρόταση συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης ομήρων που υπέβαλε στις 2 Ιουλίου.
Ο ανώτατος αξιωματούχος της Hamas ισχυρίστηκε επίσης, σύμφωνα με τους The Times of Israel, ότι οποιαδήποτε συζήτηση περί επικείμενης συμφωνίας είναι ψευδής.
Ωστόσο, το Channel 12 αναφέρει ότι οι συνομιλίες στο Κάιρο βρίσκονται σε εξέλιξη και κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και, επικαλούμενο αξιωματούχους που όμως δεν κατονομάζει, αναφέρει ότι ο ηγέτης της Hamas Yahya Sinwar δέχεται έντονες πιέσεις να αποδεχθεί τη συμφωνία.
Το ρεπορτάζ προσθέτει ότι η διαπραγματευτική ομάδα των Ισραηλινών επέστρεψε στο Ισραήλ από το Κάιρο νωρίτερα σήμερα το απόγευμα και θα συζητήσει τα επόμενα βήματα με τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης