Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι μπήκαν στην κρίσιμη πόλη Toretsk στην περιοχή του Donetsk - Κυκλώνουν το Pokrovsk

Οι Ρώσοι μπήκαν στην κρίσιμη πόλη Toretsk στην περιοχή του Donetsk - Κυκλώνουν το Pokrovsk
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να προελαύνουν νοτιοανατολικά του Pokrovsk στις 25 Αυγούστου
Οι ρωσικές δυνάμεις προέλασαν πρόσφατα βορειοανατολικά και νότια του Toretsk και εντός των ανατολικών προαστίων του Toretsk.
Το γεωγραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου δείχνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα περαιτέρω κατά μήκος των ανατολικών προαστίων του Toretsk.
Το γεωγραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου δείχνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα δυτικά κατά μήκος του καναλιού Siverskyi-Donets Donbas νότια της Ozaryanivka (βορειοανατολικά του Toretsk) και περαιτέρω εντός του ανατολικού και κεντρικού Niu York (νότια του Toretsk).
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να προελαύνουν στο ανατολικό Toretsk, αλλά ότι οι αμυντικές θέσεις και τα χαρακτηριστικά του εδάφους της Ουκρανίας επιβραδύνουν τις ρωσικές προόδους.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις κοντά στο Toretsk, βόρεια του Toretsk κοντά στο Dyliivka, ανατολικά του Toretsk κοντά στο Druzhba και στο Pivnichne και νότια του Toretsk κοντά στο Niu York και στο Nelipivka στις 24 και 25 Αυγούστου.

Κυκλώνουν το Pokrovsk, οι Ουκρανοί οπισθοχωρούν – Έρχεται μεγάλη στρατηγική νίκη για τους Ρώσους

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να προελαύνουν νοτιοανατολικά του Pokrovsk στις 25 Αυγούστου.
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν περαιτέρω στη νότια και ανατολική Novohrodivka (νοτιοανατολικά του Pokrovsk) και ότι οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν πάνω από το 50% του οικισμού.
Επίσης προχώρησαν μέχρι τα περίχωρα της Marynivka (αμέσως νότια της Novohrodivka), προχώρησαν έως και 5,45 χιλιόμετρα πλάτος και 1,7 χιλιόμετρα βαθιά βόρεια του Kalynove (νοτιοανατολικά του Pokrovsk) και προχώρησαν κατά μήκος της δεξαμενής Karlivske ανατολικά του Kalynove.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις ανατολικά του Pokrovsk κοντά σε Vozdvyzhenka, Zelene Pole, Myrolyubivka, Hrodivka, Krutyi Yar και Krasnyi Yar και νοτιοανατολικά του Pokrovsk κοντά στο Kalynove, Novohrodivka, Marynivka, Ptyche και Karlivka στις 2 Αυγούστου 24 και

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης