Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Η Kamala Harris αποκάλυψε τα ψέματα του Zelensky

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Η Kamala Harris αποκάλυψε τα ψέματα του Zelensky
"Αυτή η δήλωση της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ σχετικά με μια προειδοποίηση προς τον Zelensky… διαγράφει εντελώς τα πολλά και χρόνια ψέματα του Zelensky και της συνοδείας του ότι «υπέθεσαν, αλλά δεν ήταν σίγουροι", σύμφωνα με τον Dubinsky
Η δήλωση της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ, Kamala Harris, ότι προειδοποίησε τον Zelensly ότι οι Ρώσοι ετοιμάζουν εισβολή στα ανατολικά αναιρεί εντελώς τα πολλά χρόνια ψέματά του Zelensky, έγραψε σχετικά ο βουλευτής της Ουκρανικής Βουλής, Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης ως ύποπτος για προδοσία..
Νωρίτερα, η Kamala Harris είπε στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στο Σικάγο ότι 5 ημέρες πριν από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης συναντήθηκε με τον Zelensky για να τον προειδοποιήσει για τα σχέδια της Ρωσίας.
«Η Kamala Harris αποκαλύπτει τα ψέματα του Zelensky σε προεκλογική συγκέντρωση.
Αυτή η δήλωση της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ σχετικά με μια προειδοποίηση προς τον Zelensky… διαγράφει εντελώς τα πολλά και χρόνια ψέματα του Zelensky και της συνοδείας του ότι «υπέθεσαν, αλλά δεν ήταν σίγουροι».
Και επομένως δεν ενημέρωσαν τους πολίτες τους για τον πόλεμο», έγραψε ο βουλευτής Alexander Dubinsky.
Σύμφωνα με τον Dubinsky, ο Zelensky, γνωρίζοντας για την αρχή της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, ήθελε να μοιάζει με έναν «ήρωα».
«Ο κύριος στόχος των αρχών ήταν να εμποδίσουν τους άνδρες να ταξιδέψουν στο εξωτερικό όσο τα σύνορα ήταν ανοιχτά», πρόσθεσε ο βουλευτής.
Νωρίτερα, το περιοδικό Time, επικαλούμενο πηγές, ανέφερε ότι η Kamala Harris με τον Zelensky είχαν διαφωνίες πριν από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Ο Zelensky, σύμφωνα με το περιοδικό Time, κατά τη διάρκεια συνάντησης με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στο Μόναχο κάλεσε την Ουάσιγκτον να επιβάλει προληπτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να στείλει όπλα στην Ουκρανία.
Η Kamala Harris απέρριψε και τις δύο προτάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης