Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Επιτυχημένη συμμετοχή στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας – ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Επιτυχημένη συμμετοχή στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας – ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
H Τράπεζα δηλώνει έμπρακτα και βάση αποτελεσμάτων το καθήκον της απέναντι στην επιχειρηματική κοινότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το σύνολο των ενδιαφερομένων για την απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή της στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας – ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ Ταμείο Επιχειρηματικότητας.
Με την συμμετοχή της αυτή η Τράπεζα δηλώνει έμπρακτα και βάση αποτελεσμάτων το καθήκον της απέναντι στην επιχειρηματική κοινότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όχι μόνο υποστηρίζοντας το στρατηγικό της επιχειρηματικό σχέδιο.
Συγκεκριμένα και με βάση τα μέχρι σήμερα επίσημα στοιχεία, η Τράπεζα ανακοινώνει τα εξής:

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ (Ταμείο Δανείων)

Επί προϋπολογισμού συνολικού ύψους 466,35 εκ. Ευρώ διεκδίκησε μεταξύ 12 Τραπεζών και πέτυχε την δέσμευση και προχωρά στην διάθεση ποσού 25,2εκ. Ευρώ, ήτοι ποσοστό 5,5%. Αυτό είναι αποτέλεσμα δύο παραγόντων, της βαθιάς γνώσης της επιχειρηματικής αγοράς και της ικανότητας  που έχει αναπτύξει η δομή και ο επιχειρησιακός μηχανισμός της τράπεζας. 

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ (Ταμείο Εγγυοδοσίας)   

Επί συνολικού προϋπολογισμού ύψους 300  εκ. Ευρώ  και μεταξύ 11 Τραπεζών διαχειρίζεται το ποσό των 22,1 εκ. Ευρώ των δύο Υπό – Ταμείων Γενικής Επιχειρηματικότητας και Νεοσύστατων Επιχειρήσεων έχοντας εγκρίνει ήδη χρηματοδοτήσεις ποσού 15,5 εκ. Ευρώ περίπου, ποσοστό άνω του 70%.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας παραμένει  πιστή στις αρχές και τις δεσμεύσεις της για ισόρροπη, υγιή και δυναμική ανάπτυξη της μικρής και μεσαίας Επιχειρηματικότητας και της Περιφερειακής Οικονομίας της χώρας με βασική αιχμή την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας που είναι ανεπτυγμένη.
Πετυχαίνει αποτελέσματα που την καθιστούν ανταγωνιστική και υπολογίσιμη ως κινητήριο δύναμη στο υπό διαμόρφωση νέο άκρως απαιτητικό Τραπεζικό περιβάλλον.
Η εμπιστοσύνη και η στήριξη Πελατών, Συνεταιριστών και Επενδυτών ενδυναμώνουν και ωθούν τον Οργανισμό σε συνεχή ανάπτυξη και αντίστοιχης αξίας αποτελέσματα σε παρόμοιου ή/και μεγαλύτερου μεγέθους χρηματοδοτικά προγράμματα τόσο στο άμεσο όσο και στο εγγύς μέλλον.   

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης