Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η MORE στέκεται δίπλα στην Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο ταξίδι της για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

tags :
Η MORE στέκεται δίπλα στην Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο ταξίδι της για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι αθλήτρια κολύμβησης του αθλητικού σωματείου «ΤΥΡΤΑΙΟΣ» και από το 2012 λαμβάνει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης Α.με.Α.

Η MORE, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Motor Oil κι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, θα βρίσκεται με υπερηφάνεια στο πλευρό της σπουδαίας Ελληνίδας Παραολυμπιονίκη, Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, γεμίζοντας τις αποσκευές της αθλήτριάς μας με την απαραίτητη ενέργεια για την προετοιμασία της ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Παρίσι από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.
Η συγκεκριμένη χορηγική υποστήριξη, η οποία ξεκίνησε από το 2023, εντάσσεται στις δράσεις του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω για τον Αθλητισμό»,  στο πλαίσιο του οποίου ο Όμιλος υποστηρίζει συνολικά 11 αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Άλλωστε, η κίνηση αυτή ταιριάζει απόλυτα με την ευρύτερη φιλοσοφία της MORE και του Ομίλου Motor Oil, η οποία τοποθετεί τον άνθρωπο και την κοινωνία στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους.
Α._Σταματοπούλου_3.jpgΗ Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι αθλήτρια κολύμβησης του αθλητικού σωματείου ‘’ΤΥΡΤΑΙΟΣ’’ και από το 2012 λαμβάνει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης Α.με.Α. Είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Παραολυμπιονίκης, έχοντας κατακτήσει σειρά μεταλλίων στην καριέρα της, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το χάλκινο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο το 2021.
Η MORE συντείνει με τις ενέργειές της για ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, υποστηρίζοντας όσους αποτελούν παράδειγμα με τη δύναμη της ψυχής τους και το θάρρος απέναντι στις προκλήσεις, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Με την ενέργεια της MORE, οι αθλητές μας προχωρούν δυναμικά και με περισσότερη σιγουριά. Η εταιρεία εύχεται καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, όπως και σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές που εκπροσώπησαν την Ελλάδα, δεσμευόμενη να στέκεται σταθερά και με συνέπεια δίπλα στους ανθρώπους που μάς εμπνέουν με την καθημερινή τους προσπάθεια, το θάρρος, την αντοχή και την αυταπάρνησή τους.
Υψηλότεροι Στόχοι. Μεγαλύτερη Προσπάθεια. Περισσότερη Ενέργεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης