Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Νοσηρός ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ - Παροτρύνω όλους να κατευνάσουν τους τόνους

Κασσελάκης: Νοσηρός ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ - Παροτρύνω όλους να κατευνάσουν τους τόνους
"Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας", υπογραμμίζει ο Στ. Κασσελάκης
«Ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός», μετά την πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, παροτρύνοντας όλους «να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους».
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που σημαδεύτηκε με την αποχώρηση των 8 βουλευτών από την ομάδα των «87», αλλά και τον Παύλο Πολάκη που για πρώτη φορά αμφισβήτησε την ικανότητά του και ετοιμάζεται για πρόταση μομφής, ζητά όλοι να ρίξουν τους τόνους.
Όπως σημειώνει ο κ. Κασσελάκης, «μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από την διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός.
Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας.
Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους».
«Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι.
Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ.
Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

kasse4.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης