Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Κασσελάκης επιστρέφει εκτάκτως από Χανιά - Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (27/8)

Ο Κασσελάκης επιστρέφει εκτάκτως από Χανιά - Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (27/8)
Η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 της Τρίτης (27/8/2024)
Σχετικά Άρθρα
Νέες εξελίξεις αναμένονται στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αύριο το απόγευμα συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ειδικότερα, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 της Τρίτης (27/8/2024) και για τον λόγο αυτό επιστρέφει εκτάκτως από τα Χανιά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μετατραπεί σε καζάνι του βράζει μετά και την ανοιχτή αμφισβήτηση του κ. Κασσελάκη από τον Κρητικό βουλευτή, Παύλο Πολάκη. Στην Κουμουνδούρου ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε με το ζήτημα της χρηματοδότησης του Ινστιτούτου Prolepsis της Αθηνάς Λινού, καθώς ο Παύλος Πολάκης που ανέδειξε πρώτος την υπόθεση, τώρα αμφισβητεί ευθέως τους χειρισμούς της Κουμουνδούρου και δείχνει ως υπεύθυνο τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

Κασσελάκης: Ρίξτε τους τόνους

Νωρίτερα, πάντως, με ανάρτηση του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν τους τόνους, ενώ την ίδια ώρα καταδικάζει οποιοδήποτε bullying, κάνοντας έμμεση αναφορά στα όσα κατήγγειλε η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου.
Η Κατερίνα Νοτοπούλου που πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό», με ανάρτησή της κάνει λόγο για «υβριστικές, σεξιστικές και απειλητικές επιθέσεις» που δέχεται.
Όπως υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέσουν και να μην τροφοδοτούνται «τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Kasselakis_twitter.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης