Διεθνή

Σφυροκόπημα δίχως τέλος στο Kursk - Ρωσικό Su-34 μετέτρεψε σε στάχτη καμουφλαρισμένες ουκρανικές θέσεις

Σφυροκόπημα δίχως τέλος στο Kursk - Ρωσικό Su-34 μετέτρεψε σε στάχτη καμουφλαρισμένες ουκρανικές θέσεις
Οι υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν την καταστροφή των στόχων, ενώ το πλήρωμα επέστρεψε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο αναχώρησης
Ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-34 εξαπέλυσε σφοδρή βομβαρδιστική επισρομή σε προσωπικό και τεθωρακισμένα οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.
«Το πλήρωμα του Su-34, ενός πολυλειτουργικού αεροπορικού συγκροτήματος των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων (VKS), έπληξε συγκεντρωμένες δυνάμεις προσωπικού και τεθωρακισμένα οχήματα μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή των συνόρων της περιφέρειας Kursk», ανέφερε η ανακοίνωση.
Το υπουργείο επισήμανε ότι το πλήγμα πραγματοποιήθηκε σε προηγουμένως αναγνωρισμένους καμουφλαρισμένους στόχους του εχθρού, χρησιμοποιώντας εκσυγχρονισμένες αεροπορικές βόμβες με καθολική μονάδα σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPK).
Οι υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν την καταστροφή των στόχων, ενώ το πλήρωμα επέστρεψε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο αναχώρησης, διευκρίνισε το Υπουργείο Άμυνας.
Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα της Pravda, στις 26 Αυγούστου, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια μαζικής πρωινής επίθεσης σε ουκρανικές ενεργειακές υποδομές, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, σταθμούς συμπίεσης φυσικού αερίου και εγκαταστάσεις αποθήκευσης αεροσκαφών σε 12 περιοχές της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης