Διεθνή

Araghchi (ΥΠΕΞ): Το Ιράν δεν θέλει να αυξήσει τις εντάσεις με το Ισραήλ, αλλά δεν το φοβάται – Η απάντηση θα είναι σίγουρη και ακριβής

Araghchi (ΥΠΕΞ): Το Ιράν δεν θέλει να αυξήσει τις εντάσεις με το Ισραήλ, αλλά δεν το φοβάται – Η απάντηση θα είναι σίγουρη και ακριβής

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για γενικευμένο πόλεμο

Σχετικά Άρθρα
Το Ιράν δεν επιδιώκει να κλιμακώσει τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή, αλλά δεν τις φοβάται. Η χώρα εξακολουθεί να προετοιμάζεται να απαντήσει στη δολοφονία του ηγέτη της Hamas, σύμφωνα με τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών Abbas Araghchi.
Ο Araghchi ενημέρωσε σχετικά τον Ιταλό ομόλογό του, τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, που δημοσίευσε το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών.
"Το Ιράν δεν επιδιώκει να αυξήσει τις εντάσεις.
Ωστόσο, δεν το φοβάται", είπε.
Σύμφωνα με τον Araghchi η απάντηση του Ιράν στη δολοφονία του ηγέτη της Hamas Ismail Haniyeh θα είναι «σίγουρη, υπολογισμένη και ακριβής».
Πρόσφατα, το Politico ανέφερε ότι μια ειρηνευτική συμφωνία για παύση των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Την ίδια ώρα, διάφορα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ούτε η Hamas ούτε το Ισραήλ επιδιώκουν περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης, με το Ισραήλ να συνεχίζει να χτυπά αμάχους σε ολόκληρη τη Γάζα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης