Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβες Trump: Οι ΗΠΑ έμειναν χωρίς όπλα γιατί έδωσαν τα πάντα στον Zelensky - Η νίκη της Ρωσίας θα ήταν ζήτημα ... εβδομάδας

Βόμβες Trump: Οι ΗΠΑ έμειναν χωρίς όπλα γιατί έδωσαν τα πάντα στον Zelensky - Η νίκη της Ρωσίας θα ήταν ζήτημα ... εβδομάδας
«Δεν έχουμε ξανά πυρομαχικά γιατί αυτοί οι τύποι τα έδωσαν στην Ουκρανία, τους έστειλαν μια τεράστια ποσότητα πυραύλων» τόνισε με νόημα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden άφησε τον αμερικανικό στρατό χωρίς πυρομαχικά επειδή τα στέλνει όλα στην Ουκρανία, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικανούς Donald Trump.
«Δεν έχουμε ξανά πυρομαχικά γιατί αυτοί οι τύποι [ενν. την κυβέρνηση Biden] τα έδωσαν στην Ουκρανία, τους έστειλαν μια τεράστια ποσότητα πυραύλων, οβίδων και τα πάντα», τόνισε σχετικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος, σε συνέντευξη με τον πρώην στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού των ΗΠΑ, Shawn Ryan.
Σχετικό βίντεο της συζήτησής τους δημοσιεύτηκε στο κανάλι Shawn Ryan Show στο Youtube.
Ο Trump πρόσθεσε ότι χωρίς τη βοήθεια της Δύσης, η Ουκρανία «θα είχε ηττηθεί την πρώτη εβδομάδα».
Όπως έχει τονίσει επανειλημμένως, ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων, εάν κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, θα επικοινωνήσει αμέσως με τους ηγέτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας και θα τους παροτρύνει να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.
Ο πρώην ... ένοικος Λευκού Οίκου έχει πολλάκις δεσμευθεί να επιλύσει την ουκρανική σύγκρουση ακόμη και πριν από την ορκωμοσία του.
Υπόσχεται επίσης να αποτρέψει αυτό που αποκαλεί ως έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσε να ξεκινήσει λόγω των πολιτικών της κυβέρνησης Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης