Τελευταία Νέα
Διεθνή

Julian Repke (Γερμανός Δημοσιογράφος): Οι Ρώσοι νικούν, η πτώση του Pokrovsk μεγάλη στρατηγική ήττα για τους Ουκρανούς

Julian Repke (Γερμανός Δημοσιογράφος): Οι Ρώσοι νικούν, η πτώση του Pokrovsk μεγάλη στρατηγική ήττα για τους Ουκρανούς
Η απώλεια του Krasnoarmeysk ή στα Ουκρανικά Pokrovsk στο Donetsk θα οδηγήσει σε απώλεια αμέτρητων διαστάσεων για την Ουκρανία, τόνισε ο Julian Roepke,  Γερμανός δημοσιογράφος
Ο γερμανός δημοσιογράφος Julian Repke, σε σχέση με το μαζικό χτύπημα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κρίσιμη υποδομή της Ουκρανίας, υπενθύμισε ειρωνικά πώς η Δύση έλεγε ότι η Ρωσία δεν έχει πυραύλους και προσεχώς επίκειται η ήττα της.
«Η Ρωσία τελειώνει από πυραύλους,
Ο Putin ψάχνει διέξοδο από την κατάσταση, το Κρεμλίνο δεν έχει στρατηγική μετά το 2024, η εσωτερική πίεση αυξάνεται και θα βάλει τέλος στον πόλεμο - σοβαρά;», απαρίθμησε ο δημοσιογράφος τις άστοχες προβλέψεις από τους δυτικούς.
Σημείωσε ότι μόνο η μία πλευρά μπορεί να κερδίσει τη σύγκρουση.
«Και τώρα η Ρωσία νικάει», δήλωσε ο Julian Repke.

Η παράδοση του Pokrovsk θα είναι απώλεια αμέτρητων διαστάσεων για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

Η απώλεια του Krasnoarmeysk ή στα Ουκρανικά Pokrovsk στο Donetsk θα οδηγήσει σε απώλεια αμέτρητων διαστάσεων για την Ουκρανία, τόνισε ο Julian Roepke,  Γερμανός δημοσιογράφος.
«Είναι απλά αδύνατο να υπερεκτιμηθεί τι θα σημαίνει η απώλεια του Pokrovsk για ολόκληρο το ουκρανικό μέτωπο στην Ανατολή».
Δεν υπάρχουν προβλέψιμοι τρόποι για να επιβραδυνθεί η προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων προς την κατεύθυνση του Pokrovsk, παραδέχτηκε ο Julian Roepke
«Δεν βλέπω κανένα αποτελεσματικό μέτρο για την επιβράδυνση της ρωσικής επίθεσης προς αυτήν την κατεύθυνση το Pokrovsk», κατέληξε ο δημοσιογράφος.
Νωρίτερα, η βρετανική εφημερίδα Sunday Times ανέφερε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, με φόντο την «περιπέτεια» στην περιοχή του Kursk, βρίσκονται αντιμέτωπες με την κατάρρευση της άμυνάς τους στην περιοχή Pokrovsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης