Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξώδικο Λινού σε Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis»: Να ανακαλέσει σε 3 ημέρες - Δεν παίρνει λέξη πίσω απαντά ο Χανιώτης βουλευτής

Εξώδικο Λινού σε Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis»: Να ανακαλέσει σε 3 ημέρες - Δεν παίρνει λέξη πίσω απαντά ο Χανιώτης βουλευτής
"Δεν παίρνω λέξη πίσω απο όσα στοιχεία ανέβασα και απο όσες αναρτήσεις έκανα!" απαντά ο Παύλος Πολάκης
Σχετικά Άρθρα
Με εξώδικο απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, στις κατηγορίες του Παύλου Πολάκη, για το Ινστιτούτο «Prolepsis», με τον ανεξάρτητο βουλευτή Χανίων να ξεκαθαρίζει εκ νέου ότι δεν παίρνει λέξη πίσω.
Η κα Λινού στο εξώδικο κάνει λόγο για χυδαία αντίδραση του Π. Πολάκη και ψευδείς κατηγορίες εις βάρος της και της ΑΜΚΕ Prolepsis με στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο της Prolepsis , ώστε να λησμονηθεί από τη δημόσια σφαίρα  ο λόγος της απομάκρυνσης του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα  του κόμματος.
Σημειώνει δε, πως η δράση της Prolepsis ήταν γνωστή επί σειρά δεκαετιών σε 14 συνολικά κυβερνήσεις, σε μερικές εκ των οποίων μετείχε και ο κ. Πολάκης, αλλά και πως η ίδια στην τελευταία τηλςεφωνική κλήση στον Χανιώτη βουλευτή κατέβαλε προσπάθεια να τον συγκρατήσει από τον κατήφορο, αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε ακι επέλεξε να επιδοθεί πάλι σε ύβρεις και συκοφαντίες.
Μάλιστα,  η κα  Λινού
ζητά από τον κ. Πολάκη εντός 3 ημερών να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο όλες τις αναφορές προς το πρόσωπό της που αφορούν στο ινστιτούτο Prolepsis, αλλιως θα προσφύγει ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων για την «αποκατάσταση της αλήθειας».
linoy.JPG
Πολάκης: Δεν παίρνω λέξη πίσω

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει λέξη πίσω.
Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης
στην ανάρτηση-απάντησή του προς την κα Λινού αναφέρει ότι:
«Μετα την απειλή για μήνυση, μετα το τηλέφωνο που της απάντησα όπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια Λινού!!!
Εχω τρομοκρατηθεί
Κυρία Λινού:
1) Δεν παίρνω λέξη πίσω απο όσα στοιχεία ανέβασα και απο όσες αναρτήσεις έκανα!
2) Αυτός που πρέπει να απολογηθεί είστε εσείς και η εταιρεία σας, που συνάπτει προγραμματίες που κρύβουν απευθείας ανάθεση,που δίνετε 320.000 ευρω σε θυγατρική εταιρεία κέτερινγκ με μηδενικούς τζίρους και που μπαίνει μετά σε εκκαθάριση ,που πληρώνεστε χωρίς ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ απο τον επίτροπο ,που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεία των σχολείων και των παιδιών που δώσατε το δεκατιανό, κλπ κλπ.
Αν είχαμε εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα θα σας είχε καλέσει ήδη!
Περιμένω τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας την επόμενη βδομάδα και μετα θα κάνω εγω αυτό που πρέπει ..
ΥΓ1:Καλα κυριε διευθυντά του γραφείου του προέδρου.Ακόμα να βγάλεις συμπέρασμα με τις σελίδες που σου έστειλε η κυρία Λινού;;;
Οταν ήσουν στον Τομέα Διαφάνειας μαζί μου, ήσουν πολύ γρήγορος.Τώρα τι έγινε; Σκοτείνιασε η κρίση σου;;
ΥΓ2: Για τις πολιτικές κρίσεις που εκφέρετε μέσα στο εξώδικο σας κυρία Λινού θεωρώ πως είναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθούν.Του καθενός μας η διαδρομή και η παρουσία, παλαιότερη και πρόσφατη, ειναι γνωστη!».

polakis_6.JPG

Το εξώδικο

Το εξώδικο της Αθηνάς Λινού:
x1.JPG
x2_7.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης