Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρή επίθεση της Zakharova στον Macron: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Γαλλίας, κουρελιάζουν την ελευθερία του λόγου

Σκληρή επίθεση της Zakharova στον Macron: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Γαλλίας, κουρελιάζουν την ελευθερία του λόγου
Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών θεωρεί ότι ο ηγέτης της Γαλλίας συνεχίζει να δείχνει το «αληθινό πρόσωπο της Γαλλίας» ακόμη και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Emmanuel Macron αρνήθηκε να σχολιάσει τη σύλληψη του ιδρυτή των κοινωνικών δικτύων VKontakte και Telegram, Pavel Durov, επικαλούμενος «τον σεβασμό προς το γαλλικό δικαστικό σύστημα».
Ωστόσο, η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, πιστεύει ότι οι ενέργειες του Γάλλου προέδρου αποδεικνύουν το αντίθετο.
«Διάβασα τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου για τον Durov. Νιώθω σαν να μην έχουν τελειώσει ακόμη οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Macron», σχολίασε η Zakharova τις δηλώσεις του Γάλλου ηγέτη.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών θεωρεί ότι ο ηγέτης της Γαλλίας συνεχίζει να δείχνει το «αληθινό πρόσωπο της Γαλλίας» ακόμη και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Επιπλέον, κατηγορεί τον Γάλλο Πρόεδρο ότι καταστρέφει τις αξίες που έχει εκφράσει στο παρελθόν η Γαλλία, όπως είναι η ελευθερία του λόγου.
Κάθε μέρα που περνά αναμένεται να επιλεγεί το προληπτικό μέτρο που θα ληφθεί για τον κρατούμενο Pavel Durov.
Επισημαίνεται ότι η εισαγγελία του Παρισιού διεξάγει αυτή τη στιγμή προκαταρκτική έρευνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης