Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Νέα άνοδος τιμής στα meme coins με την προπώληση του PlayDoge να πρωταγωνιστεί

Νέα άνοδος τιμής στα meme coins με την προπώληση του PlayDoge να πρωταγωνιστεί
Μετά από μια περίοδο διόρθωσης, το επενδυτικό ενδιαφέρον φαίνεται να επιστρέφει δριμύτερο, με τις επενδυτικές ευκαιρίες να είναι πολλές στον τομέα των memes

Την τελευταία εβδομάδα τα meme coins φαίνεται να σημείωσαν μια σημαντική άνοδο στην πλειοψηφία τους, με την προπώληση του PlayDoge ($PLAY) να βρίσκεται στο επίκεντρο ολόκληρης της κοινότητας. Ειδικότερα, η τιμή των μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων σε κεφαλαιοποίηση αγοράς, φαίνεται να σημειώνει σημαντική άνοδο τις τελευταίες 7 ημέρες, με βασικότερα meme coins το Popcat, το Floki και το Dogwifhat.

Αγορά PlayDoge

Η άνοδος των meme coins και η αυξημένη ζήτηση για το PlayDoge

Αναλύοντας λίγο περισσότερο την αγορά κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 7 ημέρες, βλέπουμε ότι τα κορυφαία meme coins έχουν σημειώσει μια σημαντική άνοδο στην τιμή τους. Συγκεκριμένα, το Popcat αυξήθηκε κατά περίπου 46%, το FLOKI κατά 27% και το Dogwifhat κατά 11%.
Σημαντική φυσικά ήταν και η άνοδος του Pepe, του Shiba Inu και του Bonk, ενώ και το Dogecoin παρουσιάζει μια μικρή αύξηση της τιμής του.

 

Μετά από μια περίοδο διόρθωσης, το επενδυτικό ενδιαφέρον φαίνεται να επιστρέφει δριμύτερο, με τις επενδυτικές ευκαιρίες να είναι πολλές στον τομέα των memes. Ένα από τα πιο δημοφιλή ανερχόμενα κρυπτονομίσματα, φαίνεται να είναι το PlayDoge, το οποίο ολοκληρώνει την προπώλησή του σε λιγότερο από 2 ημέρες, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 6.3 εκατομμύρια δολάρια.
Πιστεύεται ότι η έναρξη του token έχει επισπευσθεί λόγω της ταχύτερης εξέλιξης της ανάπτυξης του παιχνιδιού από ό,τι αναμενόταν αρχικά. Κάτι που αποτελεί ευχάριστο νέο για τους επενδυτές που συμμετέχουν σε αυτή την μοναδική ευκαιρία ICO.

Τι είναι το PlayDoge και πότε ολοκληρώνεται η προπώλησή του;

Το PlayDoge είναι η crypto έκδοση του παιχνιδιού Tamagotchi, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία την δεκαετία του ’90. Σύντομα, το παιχνίδι του PlayDoge θα κυκλοφορήσει στο Google Play και το Apple App Store., προσφέροντας στους παίκτες του μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη νοσταλγία.

Η αυξανόμενη προσμονή για τις προοπτικές του παιχνιδιού φαίνεται από την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση του κρυπτονομίσματος $PLAY κατά την προπώληση, η οποία άλλωστε ξεπέρασε τα 6.3 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια. Μάλιστα, η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο μέρες, με την επίσημη κυκλοφορία του token στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων DEX να αποτελεί το επόμενο βήμα.
Τα teasers του PlayDoge στο X δείχνουν ένα πιο δυναμικό και ζωντανό gameplay σε σύγκριση με την έκδοση της Bandai, κάτι που έχει αυξήσει τον ενθουσιασμό στην ήδη θερμή κοινότητα. Κάτι που οδηγεί σε συνέχιση της αγοράς κατά της τελευταίες ώρες που απομένουν.
Εκτός από τον συνολικό αριθμό tokens που είναι διαθέσιμοι για αγορά, δεν υπάρχει άλλο όριο στον αριθμό των tokens που μπορούν να αγοράσουν οι μεμονωμένοι αγοραστές. Ωστόσο, ακόμα και μια σχετικά μέτρια επένδυση θα μπορούσε να αποφέρει 10x αποδόσεις ή και περισσότερες, κατά την επίσημη κυκλοφορία του meme coin.

Αγοράστε $PLAY εδώ

Το PlayDoge ($PLAY) ενισχύει το ρετρό gaming με τη δύναμη των κρυπτονομισμάτων

Μετά την αποκάλυψη του alpha footage του ρετρό mobile game του PlayDoge, το έργο έχει κυκλοφορήσει επιπλέον αποσπάσματα από το gameplay του, στο X. Ανάμεσα στα νέα στιγμιότυπα, υπάρχει και η ώρα του ταΐσματος του εικονικού κατοικίδιου Shiba Inu, όπου οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν το σωστό φαγητό για να ταΐσουν το κατοικίδιο τους και να διατηρήσουν την υγεία του.
Όπως και στα αρχικά Tamagotchi, το τακτικό τάισμα είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί ο θάνατος του κατοικίδιου, αν και σε αντίθεση με την αρχική έκδοση, δεν θα χρειαστεί να βγείτε να αγοράσετε νέα φυσική συσκευή αν το εικονικό κατοικίδιο σας πεθάνει.
Ωστόσο, η προπώληση δεν έχει κάνει τέτοια επιτυχία μόνο λόγω του παιχνιδιού. Το μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά $PLAY, έγκειται πραγματικά στις επενδυτικές δυνατότητες του PlayDoge, καθώς το έργο εκμεταλλεύεται δύο καυτές τάσεις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων Τα meme coins και το Web3 gaming.

Πώς το PlayDoge εκμεταλλεύεται έναν τομέα αξίας δισεκατομμυρίων

Το PlayDoge διαφέρει από τα Tamagotchi, αφού οι παίκτες ανταμείβονται με $PLAY για τις προσπάθειές τους στη φροντίδα του κατοικίδιου. Έτσι, όσο περισσότερο κάποιος φροντίζει το κατοικίδιο, τόσο περισσότερες ανταμοιβές σε δωρεάν κρυπτονομίσματα κερδίζει.
Αυτό το play-to-earn στοιχείο επιτρέπει στο PlayDoge να εκμεταλλευτεί δυνητικά μια αγορά που αναμένεται να φτάσει σε τεράστια ποσά την επόμενη πενταετία. Επιπρόσθετα, η νοσταλγία του τότε Tamagotchi, μπορεί επίσης να προσελκύσει αρκετούς επενδυτές, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το παιχνίδι είχε καταφέρει να πουλήσει πάνω από 90 εκατομμύρια συσκευές μέχρι τον Ιούνιο του 2023.
Αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι το PlayDoge επιτρέπει στους φίλους των κρυπτονομισμάτων να συνδεθούν με τη αγαπημένη τους ράτσα σκύλων σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, κερδίζοντας παράλληλα $PLAY tokens.

Για να προλάβετε και εσείς να αγοράσετε το δημοφιλές αυτό meme coin πριν εκτοξευτεί τις επόμενες ημέρες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την σελίδα της προπώλησης. Μπορείτε να επενδύσετε στο $PLAY χρησιμοποιώντας  BNB, USDT ή ETH, ενώ γίνονται δεκτές και οι τραπεζικές κάρτες. Η διεκδίκηση των token σας θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήτοι σε μία ημέρα και μερικές ώρες.
Το PlayDoge έχει υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο του έξυπνου συμβολαίου του από την SolidProof, η οποία δεν εντόπισε προβλήματα στον κώδικα.

Αγοράστε $PLAY εδώ

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης