Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλονιστικό βίντεο από το .. Φαρ Ουέστ Κηφισού - Τρία άτομα χτυπούν οδηγό ταξί για μια κούρσα

Συγκλονιστικό βίντεο από το .. Φαρ Ουέστ Κηφισού - Τρία άτομα χτυπούν οδηγό ταξί για μια κούρσα
Το άγριο ξύλο και οι πυροβολισμοί έπεσαν μέρα μεσημέρι… για μια κούρσα
Για μια… κούρσα προς αεροδρόμιο έλαβαν χώρα οι πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών, το μεσημέρι της Δευτέρας 26/7, όπου με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα τρία άτομα χτυπούν τον οδηγό ταξί, στην πιάτσα του σταθμού.
Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το MEGA οι τρεις άνδρες φαίνονται να χτυπούν αλύπητα τον οδηγό, μπροστά στα μάτια των επιβατών που πετάχτηκαν έντρομοι από τους χώρους των εκδοτηρίων όταν άκουσαν να πέφτουν και πυροβολισμοί.



Το άγριο ξύλο και οι πυροβολισμοί έπεσαν μέρα μεσημέρι… για μια κούρσα.
«Κάποιος πήρε μια κούρσα αεροδρόμιο η οποία είναι 50€ – 60€, του πήρανε του ανθρώπου τον πελάτη και τα πράγματα και βάλανε τα πράγματα σε κάποιο ταξί ενός Ρομά. Αυτοί τσακωθήκανε μεταξύ τους γιατί θέλανε όλοι να τον πάνε την κούρσα γιατί είναι 50€ – 60€. Μου το έχουνε κάνει και εμένα παλιά αυτό», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, καταφθάνουν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο και με τα κινητά τους τηλέφωνα φωτογραφίζουν τους κάλυκες του παρ’ ολίγον μακελειού στα ΚΤΕΛ. Οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί καταγγέλλουν στο Mega Channel ότι το περιστατικό δεν τους ξάφνιασε.
Τα συνδικάτα κάνουν λόγο για συμμορίες που λυμαίνονται τις πιάτσες των ταξί, οι οποίες έχουν μετατρέψει τη βάρδια στο τιμόνι του ταξί σε… μεροκάματο του τρόμου.
Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού αλλά και των πυροβολισμών στο σταθμό των ΚΤΕΛ του Κηφισού έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την αστυνομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης