Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απέτυχαν τα σχέδια εισβολής των Ουκρανών στο Belgorod, ήττα στο Shebekino – Αρχίζουν να υποχωρούν από Kursk

Απέτυχαν τα σχέδια εισβολής των Ουκρανών στο Belgorod, ήττα στο Shebekino – Αρχίζουν να υποχωρούν από Kursk
Ο κυβερνήτης του Belgorod, Vyacheslav Gladkov, ισχυρίστηκε στις 27 Αυγούστου ότι οι ρωσικές αρχές περιόρισαν την πρόσβαση στο Vyazovoye (λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από τα σύνορα της περιφέρειας Sumy και βορειοδυτικά του Grayvoron)
Οι Oυκρανικές δυνάμεις προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προχωρήσουν σε δύο περιοχές της περιφέρειας Belgorod στις 27 Αυγούστου.
Ο κυβερνήτης του Belgorod, Vyacheslav Gladkov, ισχυρίστηκε στις 27 Αυγούστου ότι οι ρωσικές αρχές περιόρισαν την πρόσβαση στο Vyazovoye (λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από τα σύνορα της περιφέρειας Sumy και βορειοδυτικά του Grayvoron) λόγω μιας απροσδιόριστης «δύσκολης επιχειρησιακής κατάστασης» στην περιοχή και αργότερα ισχυρίστηκε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις επιχείρησαν να διασχίσουν τα διεθνή σύνορα στην Περιφέρεια Belgorod.
Ρωσικές πηγές υποστήριξαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επίσης αρκετές ουκρανικές επιθέσεις κοντά στο Nekhoteevka και το Zhuravlyovka (τόσο νοτιοανατολικά του Grayvoron όσο και νότια της πόλης Belgorod).
Οι ουκρανικές δυνάμεις επιτέθηκαν επίσης κοντά στο συνοριακό σημείο ελέγχου Shebekino (νότια της πόλης Belgorod),
Το γεωγραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στις 26 και 27 Αυγούστου δείχνει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν αμέσως νοτιοανατολικά του Korenevo και κοντά στη Viktorovka (νότια του Koreveno), κοντά στη Sudzha και βόρεια της Sudzha εντός Cherkasskoye Porechnoye και Mikhailovka.
Ρωσικές πηγές υποστήριξαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν εκ νέου τη Nizhnyaya Parovaya και τον Nechayev (και τα δύο βορειοανατολικά της Sudzha) στην περιοχή Bolshesoldatsky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης