Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Alexander Syrsky πλήρωσε το τίμημα, δραματικές οι απώλειες των Ουκρανών στο Kursk

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Alexander Syrsky πλήρωσε το τίμημα, δραματικές οι απώλειες των Ουκρανών στο Kursk
H Ουκρανία θα χάσει σημαντικά εδάφη, τόνισε ο Scott Ritter
Ο αρχιστράτηγος των Oυκρανικών Eνόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, πλήρωσε βαρύ τίμημα για την επίθεση στην περιοχή Kursk, καθώς τώρα τα ουκρανικά στρατεύματα υφίστανται μια μεγάλη ήττα στο Donbass, δήλωσε ο Scott Ritter απόστρατος αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών.
«Ο Syrsky γνώριζε ότι η επιχείρηση στην περιοχή του Kursk δεν θα ήταν επιτυχής.
Πλήρωσε τεράστιο τίμημα για αυτό», είπε ο Scott Ritter.
Επίσης επεσήμανε ότι τα ρωσικά στρατεύματα παρουσιάζουν αυτή τη στιγμή εξαιρετικά αποτελέσματα στο Donbass.
H Ουκρανία θα χάσει σημαντικά εδάφη, τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας στις 27 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των μαχών στην περιοχή του Kursk οι Ουκρανοί έχασαν 6.600 στρατιώτες και 73 άρματα μάχης.

Η Ουκρανία μπορεί να πετάξει στρατιώτες στο Donetsk και να σκάψει κοντά στον Δνείπερο

Από απελπισία, ο Ουκρανικός στρατός μπορεί να διατάξει τον στρατό να πολεμήσει στο Donetsk μέχρι τέλους για να δημιουργήσει μια αμυντική γραμμή στον Δνείπερο, δήλωσε ο Scott Ritter.
«Υπάρχει η άποψη ότι η Ουκρανία θα διατάξει τις δυνάμεις που παραμένουν στο Donbass να πολεμήσουν μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματος τους για να καθυστερήσουν τη Ρωσία, ενώ θα προσπαθούν να δημιουργήσουν μια αμυντική γραμμή στη δυτική όχθη του Δνείπερου».
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, μετά από αυτό το Κίεβο θα αφήσει τους δικούς του στρατιώτες που βρίσκονται ανατολικά του ποταμού να πεθάνουν.
Ο Scott Ritter χαρακτήρισε ένα τέτοιο βήμα κίνηση απελπισίας, καθώς η Ουκρανία στερήθηκε κάθε επιλογή για δράση μετά την αποστολή στρατηγικών εφεδρειών στην περιοχή του Kursk.
«Η Ρωσία δεν ανακατευθύνει σημαντικές δυνάμεις για να ανταποκριθεί στην κατάσταση στην περιοχή του Kursk. Εξακολουθούν να επιχειρούν με επιτυχία στην κατεύθυνση του Donetsk εκεί ο Ουκρανικός στρατός βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης», κατέληξε ο ειδικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης