Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα η Αγγελική Καλλιγιαννάκη

Νέα επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα η Αγγελική Καλλιγιαννάκη
Πρόκειται να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2024
Σχετικά Άρθρα
Νέα επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για την Ελλάδα ορίστηκε η Αγγελική Καλλιγιαννάκη.
Η κ. Καλλιγιαννάκη υπηρετούσε έως σήμερα ως Associate Director και Senior Banker, στην ομάδα Μεταποίησης και Υπηρεσιών της EBRD.
Πρόκειται να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, σε αντικατάσταση της Andreea Moraru, η οποία πρόσφατα έγινε Περιφερειακή Διευθύντρια της Τράπεζας για την Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής.
Στον τρέχοντα ρόλο της, η κ. Καλλιγιαννάκη έχει συμβάλει ουσιαστικά στις δραστηριότητες της Τράπεζας στην Ελλάδα με την εκπόνηση και την ολοκλήρωση ενός ευρέος φάσματος έργων. Έχει επίσης διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του πλαισίου συγχρηματοδότησης του ελληνικού μηχανισμού ανάκαμψης και ανθεκτικότητας.
«Είναι τιμή μου να αναλάβω αυτόν τον ρόλο και να ηγηθώ των προσπαθειών της EBRD για τη στήριξη της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. Έμφαση θα δοθεί στη μεγιστοποίηση του αντίκτυπού μας, αξιοποιώντας τις ισχυρές σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει με τις ελληνικές αρχές, τις επιχειρήσεις και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μαζί με την ταλαντούχα ομάδα στην Αθήνα, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η Τράπεζα θα παραμείνει αξιόπιστος εταίρος για τη στήριξη της μακροπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης της Ελλάδας», ανέφερε η κ. Καλλιγιαννάκη για την ανάληψη των νεών της καθηκόντων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης