Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Όχι» από τη Ρωσία στο σχέδιο Zelensky για το τέλος του πολέμου

«Όχι» από τη Ρωσία στο σχέδιο Zelensky για το τέλος του πολέμου
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούσαμε τέτοιες δηλώσεις από εκπροσώπους του καθεστώτος του Κιέβου. Γνωρίζουμε τη φύση του καθεστώτος του Κιέβου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov

Το Κρεμλίνο απέρριψε τις δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου σχετικά με σχέδιο που έχει για το τέλος του πολέμου και διαμήνσε πως η Ρωσία θα συνεχίσει την αποκαλούμενη «ειδική στρατιωτική επιχείρησή» της στην Ουκρανία.
Ο Volodymyr Zelensky δήλωσε χθες Τρίτη πως θα παρουσιάσει το σχέδιό του -πλήρεις λεπτομέρειες του οποίου δεν αποκάλυψε δημόσια- στον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden και στους δύο υποψήφιους διαδόχους του, Kamala Harris και Donald Trump.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούσαμε τέτοιες δηλώσεις από εκπροσώπους του καθεστώτος του Κιέβου. Γνωρίζουμε τη φύση του καθεστώτος του Κιέβου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Συνεχίζουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρησή μας και θα επιτύχουμε όλους τους στόχους μας», διαμήνυσε.

Δεν υπάρχει βάση για συνομιλίες

Ο Dmitry Peskov, είπε επίσης πως η Ρωσία συμμερίζεται την άποψη της Ινδίας για την ανάγκη να υπάρξει ειρηνική διευθέτηση, αλλά διευκρίνισε πως είναι «περισσότερο από προφανές» πως δεν υπάρχει βάση για συνομιλίες αυτή τη στιγμή.
Ο Ινδός πρωθυπουργός Narendra Modi δήλωσε χθες πως είπε στον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin σε τηλεφωνική συνδιάλεξή τους πως υποστηρίζει μια γρήγορη, ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, μερικές ημέρες μετά τις συνομιλίες που είχε ο Modi με τον Zelensky  στο Κίεβο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης