Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Άνοιξα ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

Φάμελλος: Άνοιξα ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ
«Θεωρώ ότι η επιλογή του προέδρου ήταν λάθος», είπε o Σωκράτης Φάμελλος…
Μύδρους κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Σωκράτης Φάμελλος, μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τη θέση του Προέδρου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι «η εισήγηση του προέδρου δημιούργησε ένα τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ»: «Η εισήγηση αυτή του προέδρου δημιούργησε ένα τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Επέλεξε να δημιουργήσει ένα εσωτερικό πρόβλημα, ενώ η κοινωνία έχει τεράστια προβλήματα.
Το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σε μία κοινοβουλευτική ομάδα που είχε μία πάρα πολύ καλή παρουσία».
Ο ίδιος τόνισε ότι με αυτή την κίνηση ο πρόεδρος αμφισβήτησε την ενότητα και τη συλλογικότητα του κόμματος, και συνέχισε: «Δεν έχω μία ανάγνωση προσωπικών στάσεων. Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη.
Θέλω έναν μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ. Η στάση αυτή, μας οδηγεί σε έναν μικρότερο ΣΥΡΙΖΑ με έναν αναίτιο διχασμό» τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος.
«Θεωρώ ότι η επιλογή του προέδρου ήταν λάθος», είπε και πρόσθεσε ότι οδηγεί σε έναν συρρικνωμένο ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας», είπε ακόμη για το εάν θα θέσει ζήτημα για την ηγεσία του κόμματος.
Για το θέμα του Παύλου Πολάκη και της Αθηνάς Λινού, είπε ότι δεν μπορεί να έχει η δραστηριότητα της Αθηνάς Λινού συσχέτιση με τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που τον έθεσε εκτός Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης