Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ): Η εκτόνωση της κρίσης με προσφυγή στη λαϊκή βούληση μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά

Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ): Η εκτόνωση της κρίσης με προσφυγή στη λαϊκή βούληση μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά
«Τα προεδριλίκια και τα αρχηγιλίκια περνούν σε δεύτερη μοίρα όταν το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά» επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλαος Φαραντούρης
Σχετικά Άρθρα
Θετικός στο ενδεχόμενων νέων εσωκομματικών εκλογών εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλαος Φαραντούρης, επισημαίνοντας πως θα μπορούσαν να λειτουργήσουν λυτρωτικά.
«Η δική μου η παρουσία και το μήνυμα μου από τις Πρέσπες είναι υπέρ της ενότητας και της σοβαρότητας. Μία εβδομάδα πριν τη ΔΕΘ ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά. Αυτό που επείγει δεν είναι να βγει κάποιος και να πει «είμαι εδώ». Δεν έχω επιλέξει τον ρόλο του βολεμένου αναχωρητή. Όταν θέλω να πω κάτι το λέω, αλλά εκεί που πρέπει... στα όργανα. Υπάρχουν θέματα ηγεσίας προφανώς. Από εκεί και πέρα, λύσεις υπάρχουν για την ενότητα», είπε ο ευρωβουλευτής, μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε: «Η εκτόνωση της κρίσης με προσφυγή στη λαϊκή βούληση μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά. Δεν το λέω εγώ. Συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες και από τον πρόεδρο. Αφουγκράζομαι την αγωνία των ψηφοφόρων. Τα προεδριλίκια και τα αρχηγιλίκια περνούν σε δεύτερη μοίρα όταν το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά. Δεν είναι μια ομαλή εξέλιξη η προσφυγή στην κάλπη, αλλά υπάρχει περιδίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ακούγονται μέχρι και ζητήματα μομφής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης