Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kiyosaki προειδοποιεί: Οι άστεγοι στις ΗΠΑ και τον κόσμο θα αυξηθούν - Ζούμε σε κρίσιμους οικονομικούς καιρούς

Ο Kiyosaki προειδοποιεί: Οι άστεγοι στις ΗΠΑ και τον κόσμο θα αυξηθούν - Ζούμε σε κρίσιμους οικονομικούς καιρούς
«Πώς ξέρετε πότε ένας πολιτικός λέει ψέματα; Όταν τα χείλη τους κινούνται»...
Σχετικά Άρθρα
Για μία οικονομική κατάρρευση στον ορίζοντα προειδοποιεί ο συγγραφέας του βιβλίου «Rich Dad Poor Dad», Robert Kiyosaki, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στα «βρώμικα πολιτικά παιχνίδια» στις ΗΠΑ.
«Η πολιτική είναι ένα βρώμικο παιχνίδι.
Πώς ξέρετε πότε ένας πολιτικός λέει ψέματα; Όταν τα χείλη τους κινούνται.
Γι' αυτό λέω "Προσέξτε τι λέει ένας άνθρωπος…. Όχι αυτό που κάνουν".
Ο Trump έβαλε το τείχος στα σύνορα…Ο Biden και η Kamala κατέρριψαν το τείχος του Trump.
Σήμερα οι τρομοκράτες περνούν τα σύνορα έχοντας μαζί τους ναρκωτικά όπως η Φαιντανύλη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ», ενώ προβλέπει ότι «σύντομα θα είμαστε μάρτυρες μιας μεγαλύτερης αύξησης των αστέγων στην Αμερική και τον κόσμο».
«Δεν λέω να ψηφίσετε την Kamala ή τον Trump.
Το μάθημά μου από τον Rich Dad (σσ: το βιβλίο που έγραψε) είναι "να δίνω σημασία τι κάνουν… και όχι τι λένε". Να θυμάστε πάντα "Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια".
Προσοχή και προσοχή στις πράξεις και όχι στα λόγια. Παρακαλώ προσέξτε.
Όλοι βρισκόμαστε σε κρίσιμους οικονομικούς καιρούς», υπογραμμίζει ο επενδυτής.

Λίγες ημέρες πριν, χτυπούσε «καμπανάκι» για ένα τσουνάμι χρέους που θα καταπνίξει την παγκόσμια οικονομία, επικαλούμενος τα πρωτοφανή επίπεδα δημοσίου χρέους της μεγαλύτερης οικονομία του κόσμου, των ΗΠΑ.
Όπως έγραφε μέσω του «Χ» (Twitter), το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ αυξάνεται κατά 1 τρισ. δολάρια ανά 100 ημέρες με τους Joe Biden και Kamala Harris στην προεδρία των ΗΠΑ, με το συνολικό ποσό πλέον να ξεπερνά τα 35 τρισ. δολάρια!
Συνέκρινε δε ένα τρισ. δολάρια με 31.688 χρόνια σε δευτερόλεπτα, απεικονίζοντας την κλίμακα του προβλήματος. Η ταχεία αύξηση του χρέους εγείρει ανησυχίες για τη μελλοντική πορεία της αμερικανικής οικονομίας.
Ο Robert Kiyosaki πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και συμβουλεύει τους επενδυτές να μην βασίζονται μόνο στην ασφάλιση FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) και στις παραδοσιακές τράπεζες των ΗΠΑ. Αντίθετα, προτείνει έναν τρόπο προστασίας από το επικείμενο κραχ: επένδυση σε χρυσό, ασήμι και Bitcoin ως αντιστάθμισμα στην παγκόσμια κρίση, καθώς εκτιμά ότι αυτά τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να αντέξουν την κατάρρευση των fiat νομισμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης