Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Bild: Ο διοικητής του στρατού ξηράς της Ουκρανίας συναντήθηκε κρυφά με 35 στρατηγούς του ΝΑΤΟ στη Γερμανία

Βόμβα Bild: Ο διοικητής του στρατού ξηράς της Ουκρανίας συναντήθηκε κρυφά με 35 στρατηγούς του ΝΑΤΟ στη Γερμανία
Η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Δρέσδη εν μέσω αυξημένων μέτρων ασφαλείας από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου
Ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας Alexander Pavlyuk συναντήθηκε κρυφά στη Γερμανία με διοικητές χερσαίων δυνάμεων από 35 κυρίως ευρωπαϊκές χώρες, ανέφερε η Bild, επικαλούμενη πηγές με γνώση του ζητήματος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Δρέσδη εν μέσω αυξημένων μέτρων ασφαλείας από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Αρχηγού του Επιτελείου του Γερμανικού Στρατού, Αντιστράτηγου Alfons Mais.
Οι ΗΠΑ εκπροσωπήθηκαν από τον διοικητή του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη και την Αφρική Darryl Williams.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση έλαβαν οδηγίες να μην αποκαλύψουν καμία πληροφορία σχετικά με τη συνάντηση στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να μην γίνει στόχος κατασκοπευτικών επιθέσεων, σύμφωνα με την Bild.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα πιο πρόσφατα μοντέλα γερμανικού στρατιωτικού εξοπλισμού, όπως το σύστημα αεράμυνας Skyranger, αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να καταρρίψει drones από απόσταση 3 χιλιομέτρων.
Ένα άλλο όπλο που παρουσιάστηκε ήταν το οβιδοβόλο RCH-155 χωρίς πλήρωμα, αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να χτυπήσει στόχους ενώ βρίσκεται σε κίνηση.
Η Ουκρανία πρόκειται να παραλάβει 54 τέτοια οβιδοβόλα το 2025.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης