Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπλόκο του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας σε φιλοσκοπιανό σωματείο στη Φλώρινα – Υποχρεωτική διαγραφή και λουκέτο στην ανθελληνική ΜΚΟ

Μπλόκο του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας σε φιλοσκοπιανό σωματείο στη Φλώρινα – Υποχρεωτική διαγραφή και λουκέτο στην ανθελληνική ΜΚΟ

Η αντεθνική προπαγάνδα κατέρρευσε στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας

Σχετικά Άρθρα
Τελικά ο μοναδικός χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δίνεται.
Αυτό ισχύει στην περίπτωση με το ανθελληνικό, φιλοσκοπιανό σωματείο, που οδηγείται σε διάλυση.
Η αντεθνική προπαγάνδα κατέρρευσε στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.
Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος «το φιλοσκοπιανό σωματείο της Φλώρινας, οδηγείται σε διάλυση, χάριν στις προσπάθειες όσων αμυνθήκαμε, αγωνιστήκαμε και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά!
Το Εφετείο Κοζάνης έκανε δεκτά τα επιχειρήματα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, όπως και τα επιχειρήματα των 60 μελών του κόμματος των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, με επικεφαλής την κυρία Μελίνα Εμφιετζόγλου».

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δήλωσε σχετικά:

«Νιώθω δικαιωμένος και καλώ όλους τους Μακεδόνες να παρακολουθούνε τις ύπουλες προσπάθειες των Σκοπιανών που δεν τηρούν ούτε την τόσο ευνοϊκή γι’ αυτούς, κατάπτυστη για εμάς, Συμφωνία των Πρεσπών».
Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που μπήκε μπροστά και έδειξε το δρόμο της νίκης και της προστασίας των εθνικών συμφερόντων, σε όσους ξέρουν μόνο να υπογράφουν κατάπτυστες συνθήκες Πρεσπών, σε όσους δειλιάζουν και σιωπούν άπραγοι.
Μέχρι την Πέμπτη (30/8/2024) η σελίδα της ΜΚΟ στο Facebook δεν είχε κάποια νέα ανάρτηση, που να αναφέρεται στην τωρινή δικαστική απόφαση, ενώ η ιστοσελίδα φαινόταν να μη λειτουργεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης