Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένοπλες συμμορίες παράνομων αλλοδαπών από τη Βενεζουέλα σκορπούν τον πανικό σε Πολιτείες των ΗΠΑ – Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων απέτυχε

Ένοπλες συμμορίες παράνομων αλλοδαπών από τη Βενεζουέλα σκορπούν τον πανικό σε Πολιτείες των ΗΠΑ – Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων απέτυχε

«Οι κάτοικοι μου λένε ότι αισθάνονται ότι ζουν σε μια τριτοκοσμική χώρα αυτή τη στιγμή»

Σχετικά Άρθρα
Οι νομοθέτες στην πόλη Ντένβερ υποδέχθηκαν δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς που εισέβαλαν στα νότια σύνορα των ΗΠΑ υπό την εποπτεία της κυβέρνησης Biden – Kamala Harris και φαίνεται πως τώρα έχουν ξεκινήσει να το… πληρώνουν.
Τώρα, το προάστιο Aurora του Ντένβερ βρίσκεται σε αναταραχή καθώς η συμμορία των φυλακών της Βενεζουέλας Tren de Aragua περιφέρεται στους δρόμους οπλισμένη με τουφέκια και πιστόλια, μετατρέποντας τμήματα της κάποτε ειρηνικής περιοχής του μετρό σε μια τριτοκοσμική πολιτεία.
«Υπάρχει τεράστια αύξηση της βίας σε αυτές τις περιοχές στην Aurora, όπου αυτοί οι νεοαφιχθέντες μετανάστες που γεννήθηκαν στο εξωτερικό, πολλοί από τους οποίους είναι Βενεζουελάνοι, έχουν αρχίσει να αυξάνονται», δήλωσε στο Fox News ο πρώην διευθυντής του γραφείου ICE και υποψήφιος βουλευτής GOP του Κολοράντο, John Fabbricatore.
Οι Δημοκρατικοί του Ντένβερ έχουν υποδεχτεί πάνω από 42.000 παράνομους αλλοδαπούς από το 2022, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνουν μέλη της Tren de Aragua.
Νέα πλάνα εμφανίστηκαν με υποτιθέμενη βία από συμμορίες στα διαμερίσματα The Edge at Lowry στην Aurora, τα οποία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης KDVR, είναι ένα «καυτό σημείο» για το έγκλημα των μεταναστών.
Στο βίντεο φαίνονται άνδρες να ανεβαίνουν σε μια σκάλα κουβαλώντας όπλα.
Ακούγονται να μιλούν ισπανικά.
Οι κάτοχοι του βίντεο είπαν ότι τραβήχτηκε λίγο πριν από την ανταλλαγή πυροβολισμών στο συγκρότημα που άφησε ένα άτομο να τραυματιστεί σοβαρά.


Πολλά οχήματα υπέστησαν επίσης ζημιές από πυροβολισμούς.
Όλοι οι άνθρωποι φαίνεται να κουβαλούν τουφέκια και πιστόλια, εκτός από έναν από τους άνδρες που φαίνεται να μιλάει στο κινητό.
Στη συνέχεια μαζεύονται όλοι γύρω από μια πόρτα και μπαίνουν μέσα.
Εν τω μεταξύ, το μέλος του Συμβουλίου Aurora Danielle Jurinsky έχει προειδοποιήσει ότι η συμμορία της Βενεζουέλας κατακλύζει την περιοχή του μετρό.
Ο Jurinsky είπε πρόσφατα στο Fox News:
«Οι κάτοικοι μου λένε ότι αισθάνονται ότι ζουν σε μια τριτοκοσμική χώρα αυτή τη στιγμή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης