Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταπέλτης πρώην κορυφαίο στέλεχος για την αποχώρησή του από τη ΝΔ – «Έχει μεταλλαχθεί σε αυτά που κάποτε πολεμούσαμε»

Καταπέλτης πρώην κορυφαίο στέλεχος για την αποχώρησή του από τη ΝΔ – «Έχει μεταλλαχθεί σε αυτά που κάποτε πολεμούσαμε»
Όπως φαίνεται, οι σαμαρικοί αρχίζουν πόλεμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, προτάσσοντας ένα ιδεολογικό μανιφέστο που έχει στο στόχαστρο την εν γένει στροφή της ΝΔ προς το Κέντρο...
Τους λόγους παραίτησής του από τη ΝΔ γνωστοποίησε μέσω Facebook το πρώην πλέον κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ (πρώην Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής επί Σαμαρά) και πρόεδρος του Εμπορικού τμήματος του ΕΒΕΑ Kωνσταντίνος Κόλλιας…
Ο κ. Κόλλιας κάνει λόγο για μετάλλαξη του κόμματος και πως, παρά τα έντονα και συνεχή μηνύματα που έρχονται από στελέχη, αλλά κυρίως από τον λαό, o Kυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις αδιέξοδες πολιτικές, σε οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό, θρησκευτικό, πατριωτικό επίπεδο.
«Ακρίβεια παντού! Υγεία και παιδεία, δύο αγκάθια που παρά τις υποσχέσεις, πάνε απ' το κακό στο χειρότερο!
Οι "φίλοι" γείτονές μας, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί προκαλούν καθημερινά χωρίς καμιά αντίδραση!
Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην πατρίδα μας χωρίς όριο!
Η ασφάλεια, αντί να είναι δεδομένη, έχει καταστεί ζητούμενο!
Κι όμως, κάποιοι ασχολούνται με τους γάμους των ομοφυλόφυλων!
Μπορούν να συνεχίσουν! ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!» γράφει.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κόλλιας είχε email, με το οποίο, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο, ζητούσε για τη διαγραφή του από το μητρώο των μελών της ΝΔ, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο.
Η εν λόγω επιστολή γνωστοποιήθηκε, ξανά, μέσω του Facebook…
φασδφασδφασδφασδφσδα.JPG
Η ανάρτηση των λόγων παραίτησης

Όπως γράφει ο κ. Κόλλιας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «Φέτος συμπληρώνω 45 χρόνια στην πολιτική. Από μαθητής Λυκείου, με την ΜΑΚΙ, αργότερα στο Πανεπιστήμιο με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την μεγάλη ΟΝΝΕΔ του Ευάγγελου Αβέρωφ και τέλος με την ΝΔ, του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή και των άξιων συνεχιστών του.
Όλα αυτά τα χρόνια , γνώρισα αξιόλογα στελέχη, ωραίους ανθρώπους, τους οποίους μέχρι και σήμερα αποκαλώ φίλους μου. Και είναι τιμή για μένα!
Από την ΝΔ τιμήθηκα με θέσεις ευθύνης: Γραμματέας Οργανωτικού, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κλπ.
Πολλές φορές διαφώνησα με πολιτικές και πολιτικούς, γι'αυτό και πήγα σπίτι μου και στις δουλειές μου.
Έμαθα από μικρός να δουλεύω σκληρά, για να μπορώ να έχω την οικονομική ανεξαρτησία να κάνω αυτά που πιστεύω. Δεν διορίστηκα πότε στο Δημόσιο, δεν πήρα ποτέ έμμισθη θέση, δεν διόρισα τα παιδιά μου ή συγγενείς μου.
Όμως, η σημερινή πλήρης απαξίωση των ιδεών που υπηρέτησα αλλά και των αρχών με τις οποίες γαλουχήθηκαν τόσες γενιές, δεν μπορεί να με αφήσουν αδιάφορο. Σήμερα η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί σε όλα αυτά που κάποτε πολεμούσαμε.
Παρά τα έντονα και συνεχή μηνύματα που έρχονται από στελέχη, αλλά κυρίως από τον λαό, συνεχίζει τις αδιέξοδες πολιτικές, σε οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό, θρησκευτικό, πατριωτικό επίπεδο.
Ακρίβεια παντού! Υγεία και παιδεία, δύο αγκάθια που παρά τις υποσχέσεις, πάνε απ' το κακό στο χειρότερο!
Οι "φίλοι" γείτονές μας, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί προκαλούν καθημερινά χωρίς καμιά αντίδραση!
Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην πατρίδα μας χωρίς όριο!
Η ασφάλεια, αντί να είναι δεδομένη, έχει καταστεί ζητούμενο!
Κι όμως, κάποιοι ασχολούνται με τους γάμους των ομοφυλόφυλων!
Μπορούν να συνεχίσουν! ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!
Κάποιοι αλλάζουν ιδέες για να μην αλλάξουν κόμμα... εγώ αλλάζω κόμμα για να μην αλλάξω ιδέες...
Για μένα η "εμπλοκή" στην πολιτική σημαίνει να προσφέρεις στις επόμενες γενιές των Ελλήνων.
Όχι να τις φορτώνεις με τα λάθη και τις παραλείψεις σου ούτε να χρησιμοποιείς τη θέση που σου έδωσε ο Ελληνικός λαός ιδιοτελώς.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ελλάδα, η Πατρίδα μου, μπορεί και έχει τις δυνατότητες να γίνει χώρα ευκαιριών.
Για τους Έλληνες όμως. Και για όλους όσους σέβονται τους νόμους της. Όχι για όσους τους παραβιάζουν, μαζί με τα σύνορά της...
Καταλαβαίνω, πως θα στενοχωρήσω κάποιους παλιούς φίλους και συναγωνιστές , αλλά το καθαρό μου πρόσωπο και τα ιδανικά μου είναι αυτά που θέλω να αφήσω παρακαταθήκη στα παιδιά μου.
Άλλωστε στο τέλος κάθε διαδρομής μένουν ένα όνομα και μια υπογραφή: αυτά πρέπει να τα σεβόμαστε...
Ευχαριστώ όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μου αυτή τη διαδρομή και εύχομαι να ξαναβρεθούμε πολιτικά.

Κωνσταντίνος Α. Κόλλιας»

Αρχίζουν πόλεμο οι σαμαρικοί…

Όπως φαίνεται, οι σαμαρικοί αρχίζουν πόλεμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, προτάσσοντας ένα ιδεολογικό μανιφέστο που έχει στο στόχαστρο την εν γένει στροφή της ΝΔ προς το Κέντρο.
Υπενθυμίζεται πως προ μηνών ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν δίστασε να κάνει λόγο για απαξίωση στα πρόσωπα του ίδιου αλλά και του έτερου πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Πανηγύριζαν αγκαλιά με τα ΛΟΑΤΚΙ στη Βουλή, τόνισε ο Α. Σαμαράς με νόημα, απευθυνόμενος στο Μαξίμου, τη στιγμή που το ακροατήριο καταχειροκροτούσε.
Επισημαίνεται ότι ο Α. Σαμαράς παρενέβη σε εκδήλωση για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» στο Πολεμικό Μουσείο, όπου παρίσταται και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, καθώς και πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Τα εσωκομματικά πνεύματα τότε εκτραχύνθηκαν έτι περαιτέρω, με τον πρώην πρωθυπουργό να αναφέρεται και εθνικά θέματα.
Ανεβάζοντας ασυνήθιστα τους τόνους ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να θίξει το ζήτημα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που υπερψηφίστηκε από την εκπρόσωπο της ΝΔ στο θεσμικό όργανο, Ντόρα Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης