Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hamas: Το Ισραήλ διψάει για περισσότερο αίμα, περισσότερη Παλαιστινιακή γη – Η νέα στρατιωτική επίθεση στη Δυτική Όχθη θα αποτύχει

Hamas: Το Ισραήλ διψάει για περισσότερο αίμα, περισσότερη Παλαιστινιακή γη – Η νέα στρατιωτική επίθεση στη Δυτική Όχθη θα αποτύχει

Η παλαιστινιακή οργάνωση Hamas καταδίκασε τη νέα επίθεση του Ισράλη λίγο πριν την… κατάπαυση του πυρός

Σχετικά Άρθρα
Το παλαιστινιακό κίνημα της Hamas καταδίκασε τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιθέσεις του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, περιγράφοντάς τες ως μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής σφετερισμού παλαιστινιακών εδαφών μετά τη βίαιη έξωση κατοίκων.
Οι συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, οι οποίες επί του παρόντος συγκεντρώνονται στην πόλη Τζενίν, αποτελούν συνέχεια των εγκλημάτων πολέμου που διαπράχθηκαν από το Ισραήλ σε όλη τη Γάζα καθώς και στη Δυτική Όχθη, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Hamas.
Πρόσθεσε ότι αυτές οι στρατιωτικές ενέργειες αποτελούν μέρος ενός σχεδίου για «αρπαγή περισσότερων εδαφών στη Δυτική Όχθη και εκδίωξη των κατοίκων της».
Η Hamas είπε ότι οι πρόσφατες στρατιωτικές επιθέσεις του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Τουλκαρέμ και στην Τούμπα, απέτυχαν και ότι «το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της τρέχουσας επίθεσης στη Τζενίν θα είναι το ίδιο».

Ο αριθμός των νεκρών από την ισραηλινή εισβολή στη Δυτική Όχθη φτάνει τους 20

Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την τριήμερη ισραηλινή εισβολή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν το Ισραήλ και η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.
Οι παλαιστινιακές ομάδες Hamas και Ισλαμική Jihad δήλωσαν ότι τουλάχιστον 13 από τους νεκρούς ήταν μέλη τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης